Κυριακή 14.04.2024 | Εορτάζουν: Αρίσταρχος, Θωμαΐς, Θωμαΐδα, Θωμαή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Πρώην παράγοντας των Trikala BC θέλει την ΠΑΕ Βόλος

ΑΘΛΗΤΙΚΑ07.03.2024 | 9:45 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Βόλος, Αχιλλέας Μπέος, όπως δήλωσε πριν από λίγες μέρες έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την ΠΑΕ Βόλος, παραχωρώντας τις μετοχές της εταιρείας σε όποιον σοβαρό επιχειρηματία θελήσει να αναλάβει τα ηνία. Σε διαφορετική περίπτωση, αν δεν βρεθεί επενδυτής, η ομάδα θα διαλυθεί ύστερα από επτά χρόνια παρουσίας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Κώστας Λάππας σε διαδικτυακή εκπομπή, ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος φέρεται να είναι υποψήφιος να αναλάβει το πακέτο μετοχών της ΠΑΕ, έχοντας ήδη έρθει σε επαφή με τον Αχιλλέα Μπέο.

Ο Χριστοδουλόπουλος στο παρελθόν έχει διατελέσει ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Πανιώνιος, ο οποίος τον Οκτώβριο του 2020 δεν κατέβασε την ομάδα στην Basket League, δηλώνοντας αδυναμία, καθώς δεν κατάφερε τότε να βρει επενδυτή να παραχωρήσει την ΚΑΕ.

Είχε, επίσης, ενδιαφερθεί για τον Ηρακλή και δεν είναι άγνωστος και στα Τρίκαλα. Δύο φορές εμφανίστηκε ξαφνικά ως ενδιαφερόμενος να αναλάβει τα Τρίκαλα BC, όταν η ομάδα αγωνιζόταν στην Α1 μπάσκετ και εξαφανίστηκε ακόμη πιο ξαφνικά.

Ο Χριστοδουλόπουλος από το περασμένο καλοκαίρι έχει εμπλακεί ανεπίσημα με τα διοικητικά της ΠΑΕ Αιγάλεω. Μένει να δούμε, αν όντως το ενδιαφέρον του Χριστοδουλόπουλου για την ΠΑΕ Βόλος είναι υπαρκτό κι αν ναι, ποια θα είναι η απόφαση του Αχιλλέα Μπέου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης