Κυριακή 21.04.2024 | Εορτάζουν: Αλεξάνδρα, Αλεξία, Αλεξάντρα, Αλέκα, Ιανουάριος, Ιανός, Ιανή, Φαίστος, Φαιστή, Φαιστίνα,Βάιος, Βάια, Βάγια, Βαία Δάφνης, Δάφνη

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΑΕΙ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Ανακοινώσεις διάφορες28.02.2024 | 11:23 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας ιδρύθηκε το 1994 με στόχο τη στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και την ενίσχυση της τοπικής αποταμίευσης, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των επαγγελματιών, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αλλά και των οργανισμών της Τοπικής Περιφερειακής Ανάπτυξης. Η θερμή αποδοχή της από τις τοπικές κοινωνίες έχει οδηγήσει σε υγιή ανάπτυξη των εργασιών. Για να καλύψει τις ανάγκες στελέχωσης των καταστημάτων της, προτίθεται να προσλάβει Οικονομικούς Υπαλλήλους στον Νομό Λάρισας (έδρα Λάρισα) και στον Νομό Τρικάλων (έδρα Τρίκαλα).
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικά την ολοκληρωμένη αίτηση τους στο email: secretary@bankofthessaly.gr
Η αίτηση την οποία οι υποψήφιοι θα προμηθευτούν από την ιστοσελίδα της Τράπεζας (www.bankofthessaly.gr), θα πρέπει να σκαναριστεί αφού συμπληρωθεί ηλεκτρονικά και υπογραφεί. Οι αιτούντες θα έχουν αποκλειστικά την ευθύνη για την ακρίβεια των στοιχείων και την ορθή συμπλήρωση της αίτησης, η οποία επέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης.
Τα επισυναπτόμενα αντίγραφα δε χρειάζονται επικύρωση. Οι αιτήσεις των υποψηφίων θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 23:59, 4/03/2024.
Η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας προσφέρει δυνατότητες εξέλιξης σε ένα νέο, δυναμικό και κοινωνικά ευαισθητοποιημένο οργανισμό, ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, ενώ παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να συμβάλετε στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας.
Αναλυτικά οι όροι, οι προϋποθέσεις και τα έντυπα συμμετοχής στην ιστοσελίδα: https://www.bankofthessaly.gr/content/prokyrikseis-prosopikou.
Τρίκαλα, 13/02/2024
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Αναστάσιος N. Λάππας

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης