Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Προκηρύξεις και κινητοποίηση από αγωνιστικές κινήσεις εργαζομένων

ΤΟΠΙΚΑ15.06.2018 | 1:12 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Στο πλαίσιο της συγκέντρωσης της Αριστερής Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Γιατρών και της Αριστερής Πρωτοβουλίας Μηχανικών, μέλη μοίραζαν στους διερχόμενους προκηρύξεις, στις οποίες γινόταν αναφορές στα όσα περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο, όπως πλήρη παράδοση στους δανειστές της δημόσιας περιουσίας, πώληση με συνοπτικές διαδικασίες των «κόκκινων» δανείων στις τράπεζες, «αιματηρά» πλεονάσματα, κ.α. Επίσης αναφορά γίνεται και στην προσπάθεια της «κοινωνικής συμμαχίας» ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ – εργοδοτών για τον πλήρη παροπλισμό του εργατικού κινήματος.

Προκηρύξεις μοίρασαν σήμερα και τα μέλη των Αγωνιστικών Κινήσεων Εκπαιδευτικών, με αναφορά σε αιτήματα για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, την υπεράσπιση και διεύρυνση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων, την αποτροπή των ιδιωτικοποιήσεων, κ.α.

Όπως ανέφεραν, στις προκηρύξεις που διένειμαν,  «Η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει για ενισχυμένη επιτροπεία με μόνιμη παρουσία τοποτηρητών της Ε.Ε. και των δανειστών και αξιολόγηση ανά τρίμηνο! Είναι φανερό ότι η πολυδιαφημιζόμενη “ανάπτυξη” τους και η «έξοδος» από τα μνημόνια περνάει πάνω από την ισοπέδωση κάθε εργατικής κατάκτησης και δικαιώματος».

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης