Κυριακή 24.09.2023 | Εορτάζουν: Θέκλα, Κόπρος, Κόπρις, Μυρσίνη, Μυρτώ, Μυρτιά, Μυρτιδιώτισσα, Μύρτα, Μυρσώ, Μέρσα, Αμερισούδα, Αμερσούδα, Αμέρσσα, Αμέρσα, Πέρσης, Περσεφόνη, Πέρσα, Πέρση

Πρόωρες εκλογές εντός του Ιουνίου ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ27.05.2019 | 12:04 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

«Τέσσερα χρόνια πορευτήκαμε σε πρωτοφανείς δυσκολίες, με τη στήριξη του ελληνικού λαού. Θέσαμε στην κρίση του ελληνικού λαού ένα σχέδιο για την επόμενη μέρα της πατρίδας μας. Είπαμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Δύτο δρόμοι υπάρχουν μπροστά μας. Από τη μία ο δρόμος των πολλών και από την άλλη ο δρόμος της λιτότητας και του ΔΝΤ.

Ζητήσαμε την έγκριση του ελληνικού λαού στα μέτρα ελάφρυνσης για να μη μπορεί κανείς να πάρει πίσω τις θυσίες του ελληνικού λαού.
Το εκλογικό αποτέλεσμα δεν είναι αντάξιο των προσδοκιών μας. Ποτέ δεν επέλεξα τον εύκολο δρόμο, τον δρόμο της ιδιοτέλειας. Μένω πιστός στις αρχές μου και της Αριστεράς.
Το σημερινό αποτέλεσμα δίνει στην αντιπολίτευση το δικαίωμα να αμφισβητήσει συνολικά την πορεία από την κρίση αλλά και το σχέδιό μας για την στήριξη των πολλών. Ομως η τελική ετυμηγορία ανήκει πάντοτε στον λαό. Δεν πρόκειται να αποδράσω ούτε να παραιτηθώ από τον αγώνα., ούτε θα το βάλω στα πόδια»

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης