Δευτέρα 28.11.2022 | Εορτάζουν: Ειρήναρχος

Προσχώρησε στη ΝΔ ο Γ. Κατσιαντώνης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ10.07.2018 | 5:28 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε σήμερα με τον ανεξάρτητο βουλευτή Λάρισας, Γιώργο Κατσιαντώνη και τον καλωσόρισε στη ΝΔ.

Ο κ. Κατσιαντώνης, όπως είπε,  θα ενισχύσει την προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας συμβάλλοντας στο μεταρρυθμιστικό της σχέδιο για την ανάταξη της χώρας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης  καλωσόρισε τον κ. Κατσιαντώνη στη Νέα Δημοκρατία και με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής, θα γνωστοποιήσει εντός της ημέρας ότι ο βουλευτής εντάσσεται στο εξής στην Κοινοβουλευτική της Ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο ανεξάρτητος βουλευτής , προερχόμενος από την Ένωση Κεντρώων ανακοίνωσε ότι προσχωρεί στη ΝΔ.

Στην επιστολή του έσπευσε να διαψεύσει δημοσιεύματα που τον ήθελαν να είναι έτοιμος να υπερψηφίσει τη  συμφωνία των Πρεσπών και να προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ , λέγοντας ότι η «πορεία και οι αρχές που υπηρετών δεν έχουν την παραμικρή συγγένεια με τον ΣΥΡΙΖΑ, ένα κόμμα που εξαπάτησε τους πολίτες, έκανε χειρότερη τη ζωή τους και ζημίωσε τη χώρα».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης