Κυριακή 04.12.2022 | Εορτάζουν: Βαρβάρα, Ρούλα, Ρίτσα, Βαρβάρω, Βαρβαρούλα, Βαρβαρίτσα, Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα

Προσεχείς παραστάσεις του Περιφερειακού Θεάτρου Καρδίτσας

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ23.08.2018 | 5:06 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας παρουσιάζει, με ελεύθερη είσοδο:

Στις 23-8-2018, Πέμπτη, 9 μ.μ., στην Κρύα Βρύση Καρδίτσας την κωμωδία του Δημήτρη Ρήτα «Του χωριού το Κοινοβούλιο», σε σκηνοθεσία του ίδιου, σκηνικά Πιπίνας Μπατζιάκα και μουσική και τραγούδια Χρήστου Νικολόπουλου.

Στις 24-8-2018, Παρασκευή, 9 μ.μ. στο Αρτεσιανό Καρδίτσας, την κωμωδία του Δημήτρη Ρήτα «Τι είχαν να δουν τα μάτια μ’!», σε σκηνοθεσία του ίδιου, σκηνικά Πιπίνας Μπατζιάκα και μουσική και τραγούδια Χρήστου Νικολόπουλου.

Στις 25-8-2018, Σάββατο, 9 μ.μ., στο Πουρί Μαγνησίας, την κωμωδία του Δημήτρη Ρήτα «Κύριε Υπουργέ, τι έγινε με το θέμα μ’;», σε σκηνοθεσία του ίδιου, σκηνικά Πιπίνας Μπατζιάκα, μουσική και τραγούδια Χρήστου Νικολόπουλου.

Στις 26-8-2018, Κυριακή, 9 μ.μ., στη Δαφνοσπηλιά Καρδίτσας, την κωμωδία του Δημήτρη Ρήτα «Του χωριού το Κοινοβούλιο», σε σκηνοθεσία του ίδιου, σκηνικά Πιπίνας Μπατζιάκα και μουσική και τραγούδια Χρήστου Νικολόπουλου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης