Σάββατο 15.06.2024 | Εορτάζουν: Αυγουστίνος, Αυγουστίνα, Αύγουστος, Αυγούστα, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Προσφορά φαρμάκων και γευμάτων από την ACT4V

ΤΟΠΙΚΑ02.05.2023 | 5:50 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την κοινωνική προσφορά της εθελοντικής ομάδας ACT4V υποδέχθηκαν το Σάββατο 29 Απριλίου τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Τρικκαίων.

Η προσφορά ήταν διπλή: φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο και γεύματα για το Κοινωνικό Εστιατόριο, εν όψει και της Πρωτομαγιάς. Ο αντιδήμαρχος Νίκος Σακκάς ευχαρίστησε όλα τα μέλη της ομάδας που “συνεχίζουν να στηρίζουν το έργο του Δήμου μας για την ενίσχυση των συμπολιτών που χρειάζονται δίχτυ προστασίας”.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης