Σάββατο 15.06.2024 | Εορτάζουν: Αυγουστίνος, Αυγουστίνα, Αύγουστος, Αυγούστα, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Προσφορά τεχνολογικού εξοπλισμού σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας

ΤΟΠΙΚΑ12.12.2023 | 4:21 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Αντιπροσωπεία του Τμήματος Θεσσαλονίκης «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα», με επικεφαλής την Πρόεδρο κα Έφη Πεϊτσίνη, επισκέφτηκε σήμερα Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023 τα γραφεία της Δ.Π.Ε. Τρικάλων και παρέδωσε τεχνολογικό εξοπλισμό (ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών), σε σχολικές μονάδες της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων που επλήγησαν  από τις καταστροφικές πλημμύρες που προκάλεσε το ακραίο καιρικό φαινόμενο  Daniel.

Στη συνάντηση ο Διευθυντής κος Χρήστος Τρικάλης ευχαρίστησε την Πρόεδρο κα Έφη Πεϊτσίνη και τα μέλη του εγκάρδια για την σημαντική προσφορά του Τμήματος Θεσσαλονίκης «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα», τονίζοντας ότι είναι ιδιαίτερα ευγνώμων και για την αλληλεγγύη και εθελοντισμό προς τα σχολεία και τους μαθητές μας.

Από τη Δ.Π.Ε Τρικάλων

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης