Κυριακή 14.04.2024 | Εορτάζουν: Αρίσταρχος, Θωμαΐς, Θωμαΐδα, Θωμαή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Πρόστιμα στους εργολάβους για αστοχίες

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ05.03.2024 | 5:00 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στην βεβαίωση προστίμου στους εργολάβους όταν θα διαπιστώνονται αστοχίες και ταλαιπωρία των δημοτών προσανατολίζεται, όπως δήλωσε μιλώντας στη Λέσχη 97,6 , ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς και αυτό γιατί από το βράδυ της Δευτέρας σε ένα μεγάλο μέρος του κέντρου της πόλης υπήρξε διακοπή νερού λόγω καθίζησης σκάμματος από συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ:

«Υπήρχε πρόβλημα από τη χθεσινή βροχή στη γωνία Γαριβάλδη και Βύρωνος, υποχώρησε το σκάμμα και έσπασε ο αγωγός ύδρευσης. Δεν είχε γίνει η πρέπουσα αποκατάσταση στην τελευταία παρέμβαση του εργολάβου ΔΕΔΔΗΕ, με αποτέλεσμα να γίνει αυτή η ζημιά. Είναι από νωρίς το συνεργείο της ΔΕΥΑΤ και του εργολάβου στο σημείο και προσπαθούν για την αποκατάσταση.

Θα πρέπει να αρχίσουμε να βγάζουμε πρόστιμα στους εργολάβους, ώστε να καταλάβουν ότι θα τιμωρούνται αν θα ταλαιπωρείται ο δημότης από αστοχίες στα έργα των εργολάβων. Είναι στα άμεσα πλάνα μου να θεσμοθετηθεί».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης