Τετάρτη 27.09.2023 | Εορτάζουν: Ακυλίνα, Ακυλίνη, Ακυλήνη, Επίχαρις, Επιχάρια, Ζήνων, Καλλίστρατος, Καλλιστράτης, Καλλιστράτη

Προτεραιότητα η πρόσβαση, καταγράφει ζημιές ο Δήμος Πύλης

ΤΟΠΙΚΑ09.09.2023 | 11:30 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο Δήμος Πύλης ανακοινώνει στους δημότες του ότι όλος ο μηχανισμός του Δήμου εργάστηκε ακατάπαυστα και έκανε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να προστατεύσει ανθρώπινες ζωές και να καλύψει βασικές ανάγκες των πληγέντων κατοίκων, παρέχοντάς τους νερό, τροφή και στέγη.

Τώρα, άμεση προτεραιότητα του Δήμου είναι η αποκατάσταση της πρόσβασης σε όλα τα χωριά και τους οικισμούς του. Επιπλέον, μέσω των προέδρων των κοινοτήτων θα διανεμηθεί εμφιαλωμένο νερό στις κοινότητες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υδροδότησης, και μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Επιτροπές του Δήμου θα μεταβούν άμεσα σε όλες τις κοινότητες και θα προβούν στην καταγραφή των κατοικιών που επλήγησαν και των ζημιών που υπέστησαν.

Οι πληγέντες θα μπορούν να αναζητήσουν υπόδειγμα της αίτησης και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέσω των επιτροπών καταγραφής των ζημιών, των προέδρων των κοινοτήτων και στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2434350100, 2434350313 και 2434350303.

Εκ μέρους του Δημου Πύλης,

Κατερίνα Πανδρεμμένου

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης