Τετάρτη 29.06.2022 | Εορτάζουν: Πέτρος, Πετρής, Πετράς, Πετράκης, Πετρουλάς, Πετρίνος, Πέτρα, Πετρούλα, Πετρία, Πετρίνα, Παύλος, Πώλ, Παυλίνα, Πωλίνα, Παύλιανη

Προτεραιότητα η Σωτήρα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ10.06.2021 | 12:10 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Ο Α.Ο Τρίκαλα αναζητά το «σπίτι» του για τη νέα αγωνιστική σεζόν, το χώρο που θα αποτελέσει επί της ουσίας το προπονητικό του κέντρο.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ Τρίκαλα Νίκο Σαμολαδά, με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Α.Ο Τρίκαλα Κώστα Παρδάλη βρίσκονται σε καλό επίπεδο, όσον αφορά την παραχώρηση ενός γηπέδου στο αθλητικό κέντρο του Σωτήρα που σύντομα θα είναι έτοιμο.
Από την πλευρά της η ΠΑΕ θα αναλάβει τη συντήρηση του συγκεκριμένου χώρου και κάποια άλλα έξοδα, τα οποία θα προκύψουν από τη συμφωνία με τον ερασιτέχνη.
Η λύση της Σωτήρας είναι η καλύτερη δυνατή για την ομάδα, δεδομένου ότι το εν λόγω αθλητικό κέντρο απέχει μόλις 7 χιλιόμετρα από τα Τρίκαλα, ενώ οι εγκαταστάσεις του πληρούν όλες τις προδιαγραφές για μία ομάδα SL2.
Λογικά μέσα από ένα ραντεβού Σαμολαδά-ερασιτέχνη το θέμα θα τελειώσει και ο Α.Ο Τρίκαλα θα απεμπλακεί μετά από χρόνια από δύσκολες καταστάσεις και να γυρίζει από γήπεδο σε γήπεδο για να πραγματοποιεί τις προπονήσεις του.

‘Ονομα- έκπληξη προστέθηκε
στη λίστα των υποψήφιων προπονητών

‘Οσον αφορά το θέμα του νέου τεχνικού, προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο, αν και τα τρία ονόματα που γράφτηκαν και τις προηγούμενες ημέρες (Καβακάς-Παπαβασιλείου-Νεντίδης) είναι και τα φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσία του Α.Ο.Τ.
Ωστόσο, φαίνεται ότι τις τελευταίες ημέρες έχει προκύψει και ένα ακόμη όνομα, που είναι σαφώς πιο ηχηρό από όλα τα παραπάνω και μάλιστα έχει κάνει και επαφές με το Νίκο Σαμολαδά.
Ωστόσο, φαίνεται ότι για το συγκεκριμένο προπονητή, που έχει εργαστεί και στη Σούπερλιγκ, αποτελεί προτεραιότητα η προοπτική του εξωτερικού, κάτι που δυσκολεύει κάπως τα πράγματα.
Πάντως στην ΠΑΕ Τρίκαλα είναι δεδομένο ότι δε βιάζονται να ανακοινώσουν προπονητή, θέλοντας πρώτα να ξέρουν ότι έχουν κάνει την καλύτερη επιλογή.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Αλλάζω συσκευή - Ανακυκλώνω Αλλάζω συσκευή