Τρίτη 28.06.2022 | Εορτάζουν: Ανάργυρος, Ανάργυρη, Αναργυρούλα, Γερμανός

Προτεραιότητα οι «μικροί»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ21.05.2020 | 12:47 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Στον Α.Ο Τρίκαλα έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν και ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Σαμολαδάς έπιασε δουλειά, ξεκινώντας επαφές με ποδοσφαιριστές , για να ανανεώσουν και την επόμενη χρονιά

Σύμφωνα με πληροφορίες το κομμάτι των ανανεώσεων ξεκίνησε από τους νεαρούς ηλικιακά ποδοσφαιριστές, οι οποίοι φέτος πέρασαν με τον καλύτερο τρόπο τις “εξετάσεις” που έδωσαν, αφήνοντας ικανοποιημένους τους πάντες με την παρουσία τους.

Πρόκειται για τους Πέλκα, Γρηγορόπουλο, Ελευθεριάδη και Παπαγεωργίου, οι οποίοι μπορεί να έχουν συμφωνήσει για τρία χρόνια, ωστόσο, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έχουν προτάσεις από ομάδες ίσως και παραπάνω κατηγορίας.

Πάντως, στα Τρίκαλα θέλουν να τους κρατήσουν, θεωρώντας ότι αυτά τα παιδιά μπορούν και τη νέα σεζόν να προσφέρουν πολλά στη Σούπερλιγκ2.

‘Οσον αφορά τους υπόλοιπους παίκτες, υπάρχουν αρκετή ακόμη που βρίσκονται στα πλάνα για να συνεχίσουν στα Τρίκαλα, ωστόσο, μέχρι στιγμής οι όποιες συζητήσεις περιορίζονται στο κλείσιμο του οικονομικού για τη φετινή σεζόν, καθώς η διοίκηση φροντίζει να δείχνει συνεχώς τη συνέπειά της απέναντι στο έμψυχο δυναμικό.

Είναι δεδομένο ότι οι περισσότεροι παίκτες του ρόστερ θα ήθελαν να μείνουν στον Α.Ο.Τ, αλλά οι όποιες εξελίξεις θα δρομολογηθούν το επόμενο διάστημα και αφού πρώτα αποφασιστεί εάν το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί ή θα διακοπεί οριστικά.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης