Δευτέρα 05.06.2023 | Εορτάζουν: Δωρόθεος, Δωροθέα, Πλούταρχος, Κύνθια, Κυνθία, Απόλλωνας, Απόλλων, Νίκανδρος, Νικανδρία, Νίκη, Σεληνιάς, Σελήνος, Σελήνιος, Σεληνιάδα, Σεληνία, Σελήνη, Σελήνα

Πρωτιά και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής για τους Robot Experts!

ΤΟΠΙΚΑ20.03.2023 | 6:41 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Κορυφαία διάκριση για την ομάδα της πόλης μας Robot Experts της σχολής Robot Experts Academy, καθώς το project τους κατέλαβε την 1η θέση, στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής FLL 2023, που πραγματοποιήθηκε στις 18-19 Μαρτίου, στον χώρο της ΔΕΘ στην Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα των Robot Experts συμμετείχε στην κατηγορία των project καινοτομίας με μια καλοστημένη πρόταση, που αφορούσε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ασύρματης φόρτισης αυτοκινήτων εν κινήσει. Κατάφερε να εντυπωσιάσει την ομάδα των κριτών ανάμεσα σε 58 καλύτερες ομάδες της χώρας, όπως αυτές διακρίθηκαν από τους κατά τόπους περιφερειακούς διαγωνισμούς.

Το εξαιρετικό project σε συνδυασμό με την υψηλή βαθμολογία στο υπόλοιπο κομμάτι του διαγωνισμού, κατέταξε τους Robot Experts στην 5η θέση στη γενική κατάταξη, κερδίζοντας έτσι το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής για 3η συνεχόμενη χρονιά!!

Η ομάδα των Robot Experts θεωρείται πλέον η καλύτερη ομάδα της Θεσσαλίας και μια από τις κορυφαίες της χώρας μας καθώς τα 3 τελευταία χρόνια έχει κατακτήσει 3 φορές την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής με τις διακρίσεις της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής, Βραβεία για το καλύτερο project της χώρας μας (1η και 3η θέση) και Βραβείο 2ης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (κατηγορία on the spot).

Πολύτιμοι σύμμαχοι της ομάδας στην προσπάθειά της στάθηκαν οι εταιρείες της πόλης μας ΟΛΥΜΠΟΣ, Κέντρο Δικύκλου Πλακώνας και ΚΔΑΠ “Μάθηση”.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας, Νίκο Γετερίδη, Βαγγέλη Γιώτα, Αλέξανδρο Δημητρίου, Σταύρο Δημόπουλο, Αναστασία Πλακιά, Κατερίνα Τζίκα, Δημήτρη Τσιάτσιο, Σεραφείμ Τσιγάρα, Γιώργο Χαχόπουλο και Στέλλα Χαχοπούλου, που μας κάνουν υπερήφανους, και φυσικά στους προπονητές τους Επαμεινώνδα Αγγέλη και Κωνσταντίνο Δημητρίου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης