Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Πρώτο βήμα για την εθελοντική θητεία

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ02.05.2024 | 4:48 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ένα πρώτο βήμα που φέρνει πιο κοντά τις γυναίκες στην εθελοντική θητεία θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι κάνει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με το νομοσχέδιο που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση με τίτλο: «Ίδρυση Ελληνικού Κέντρου Αμυντικής Καινοτομίας, εκσυγχρονισμός θεσμικού πλαισίου των Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, σύσταση Κοινού Σώματος Πληροφορικής στις Ένοπλες Δυνάμεις και λοιπές διατάξεις».

Η δυνατότητα μέσα από το νομοσχέδιο που κατατέθηκε από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια, δίνεται μέσα από τη σύνδεση των σπουδών σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα με εθελοντική υπηρεσία στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Με αυτό τον τρόπο άνδρες αλλά και γυναίκες μπορούν να γίνουν υποψήφιοι αξιωματικοί βραχείας εθελοντικής υπηρεσίας, λαμβάνοντας αμοιβή ποσοστό επί του μισθού του δόκιμου εφέδρου αξιωματικού (ΔΕΑ).

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης