Σάββατο 25.06.2022 | Εορτάζουν: Λίβιος, Λίβας, Λιβύη, Έρως, Έρωτας, Φεβρωνία, Φευρωνία, Φεύρω, Φέβρω, Φέβρα, Φεύρα, Φεβρούλα, Φευρούλα, Φευρωνίτσα, Φεβρωνίτσα

Πρωτοχρονιά στην Πύλη

ΤΟΠΙΚΑ02.01.2021 | 2:37 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με τον πιο Επίσημο τρόπο  και  την δέουσα τιμή, λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη  τελέστηκε, την Παρασκευή  1η Ιανουαρίου του ανατέλλοντος Νέου Έτους  2021, πρώτα ο Κανόνας του Όρθρου, η θεία λειτουργία και στην συνέχεια η δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης, στην Μνήμη του Αγίου Βασιλείου παρουσία λιγοστών πιστών 25 τον αριθμό τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων,  λόγω την συνεχιζόμενης  Πανδημίας που επικρατεί στην Χώρα μας εδώ και καιρό τώρα.

Τέλος έγινε Αρτοκλασία και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας επί τη ευκαιρία της Έλευσης του Νέου Έτους.

Παρόντες ήταν ο  Αναπληρωτής Δημάρχου Αντιδήμαρχος κ. Άρης Τζάνης και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης κ. Βασίλειος Κανέλλας.

 

Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Μετρήσαμε αντίστροφα στην πρωτεύουσα του Δήμου Πύλης, στην Πύλη και αφήσαμε πίσω μας μία δύσκολη και παράξενη χρονιά. Το 2021 έρχεται με το εμβόλιο κατά της πανδημίας και με την ελπίδα ζωγραφισμένη ξανά.

Παρά τους έρημους δρόμους, στις 12 το βράδυ, στον ουρανό της Πύλης, δημιουργήθηκε μία πανδαισία χρωμάτων από πυροτεχνήματα χάρισαν εικόνες μοναδικής ομορφιάς.

Παράλληλα ακούγονταν σε όλη την Πύλη τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και οι ευχές του Δημάρχου Πύλης κ. Κωνσταντίνου Μαράβα για υγεία και καλή χρονιά.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης