Δευτέρα 15.08.2022 | Εορτάζουν: Παναγιώτης, Πάνος, Πανούσος, Παναγής, Πανάγος, Γιώτης, Τάκης, Πανίκος, Παναγιώτα, Γιώτα, Παναγιούλα, Γιούλα, Παναγούλα, Νάγια, Δέσποινα, Δέσπω, Ντέπη, Πέπη, Ζέπω,Μαρία, Μαργέτα, Μαριέττα, Μαργετίνα, Μάρω, Μαριώ, Μαριωρή, Μαρίκα, Μαριγώ, Μαριγούλα, Μαρούλα, Μαρίτσα, Μανιώ, Μαίρη, Μαρινίκη, Μιρέλλα, Μυρέλλα, Μάνια, Μάρα, Μαράκι, Μάριος,Γεσθημανή, Ιεσθημανή, Θεοτόκης, Θεοτοκία, Μαριάντζελα, Μαρινέλα, Ελώνα, Ελλώνα, Ελόνα, Ηλιοστάλακτη, Ηλιοστάλακτη, Καθολική, Κρυστάλλω, Κρουστάλλω, Κρουστάλω, Κρυσταλία, Κρυσταλλία, Κρουσταλένια,Πρέσβεια, Πρεσβεία, Συμέλα, Σιμέλα, Σουμελά

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΙΧΑΛΑΚΗ

Ανακοινώσεις διάφορες31.12.2021 | 2:59 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Μια νέα χρονιά ανατέλλει μπροστά μας και μας γεμίζει ελπίδα πως πέρα από τις δυσκολίες που καλεστήκαμε να αντιμετωπίσουμε, είμαστε έτοιμοι να γράψουμε νέες, πιο φωτεινές σελίδες, σε όλα τα επίπεδα.
Η χρονιά που αφήνουμε πίσω μας ήταν γεμάτη προκλήσεις, που καταφέραμε όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε και να προχωρήσουμε μπροστά. Άλλοτε με βήματα και άλλοτε με άλματα, προχωρήσαμε προς την επόμενη μέρα, παραμερίζοντας όλα τα εμπόδια, μικρά ή μεγάλα, που βρέθηκαν στον διάβα μας.
Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας και Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, το 2021 σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε εκατοντάδες έργα, που βελτίωσαν την καθημερινότητα των πολιτών, άλλαξαν επίπεδο τις υποδομές, προώθησαν την τουριστική ανάπτυξη, στήριξαν τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, έτειναν χέρι βοηθείας στην κοινωνία και τις επιχειρήσεις.
Με συνέπεια και σωστό προγραμματισμό, η προσπάθειά μας συνεχίζεται και το 2022, αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο πόρο, ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε το αύριο που θέλουμε για εμάς και τα παιδιά μας.
Θέλω να ευχηθώ σε όλες και όλους, το Νέο Έτος να φέρει Υγεία, δημιουργικότητα, προσωπική, οικογενειακή και κοινωνική ευημερία. Να φέρει την ευτυχία σε κάθε σπιτικό.
Καλή Χρονιά.
Ευτυχισμένο το 2022.
Χρήστος Μιχαλάκης
Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης