Παρασκευή 19.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Πρώτος στη λίστα ο «Πέρι»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ05.06.2019 | 10:47 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Το θέμα του προπονητή βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στον Α.Ο Τρίκαλα έπειτα από τις συναντήσεις που είχε τη Δευτέρα με ποδοσφαιριστές ο Νίκος Σαμολαδάς.

Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται κυρίως στο νέο τεχνικό της ομάδας που από καιρό σας έχουμε ενημερώσει ότι πιθανόν να είναι κάποιος ιδιαίτερα γνώριμος, αλλά και αγαπητός στο Τρικαλινό φίλαθλο κοινό.

Ο λόγος για τον Περικλή Αμανατίδη, τον άνθρωπο που συνδύασε την παρουσία του στα Τρίκαλα με την αξέχαστη άνοδο της ομάδας στη Football League πριν 4 χρόνια, με το αλήστου μνήμης διπλό των «κυανέρυθρων» στην ‘Αρτα επί του Καραισκάκη.

Τα Τρίκαλα ποντάρουν ιδιαίτερα στην πολύ καλή σχέση του Νίκου Σαμολαδά με τον «Πέρι», καθώς οι δύο άνδρες συνύπαρξαν για αρκετά χρόνια στον Αγροτικό Αστέρα.

Μάλιστα ο γενικός διευθυντής εδώ και καιρό έχει έρθει σε επαφή με τον Αμανατίδη, ενώ μάλιστα και κάποιες κινήσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα και όσον αφορά κάποιες ανανεώσεις, αλλά και κάποιες συζητήσεις με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχου, ενδεχομένως να αποτελούν εισήγηση του Μακεδόνα τεχνικού.

Βέβαια, προς το παρόν ο Περικλής Αμανατίδης, ανήκει στον Ολυμπιακό Βόλου και είναι αυτή τη στιγμή άγνωστο το αν θα αποτελέσει παρελθόν από το σωματείο της Μαγνησίας, το οποίο οδήγησε φέτος στην άνοδο στη Football League.

‘Όπως και να έχει ο Περικλής Αμανατίδης είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά τα κατατόπια της κατηγορίας και κυρίως εκείνα του πρωταθλητισμού, ενώ η εκτίμηση του κόσμου προς το πρόσωπό του είναι δεδομένη και ο Μακεδόνας τεχνικός εάν τελικά έρθει θα λειτουργήσει ενωτικά.

 

Οι υποψήφιοι για ανανέωση

Στο κομμάτι των ανανεώσεων τώρα, υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι φαίνεται ότι χωρούν στην επόμενη ημέρα του Α.Ο Τρίκαλα, καθώς κρίνεται ότι μπορούν να βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων.

‘Όπως για παράδειγμα ο πολύπειρος Αντώνης Τσιάρας και ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος. Αμφότεροι είχαν ουσιαστική συνεισφορά τη φετινή σεζόν , με το δεύτερο πέρα από τα αμυντικά καθήκοντα να έχει και ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα κυρίως από στημένα χτυπήματα.

Από κει και πέρα και ο Τσιμίκας ενδεχομένως να είναι ένας από τους παίκτες στους οποίους έχει γίνει πρόταση ανανέωσης και ίσως και κάποιοι ακόμη ποδοσφαιριστές.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Νίκος Σαμολαδάς δεν πρόκειται να κρατήσει στην ομάδα παίκτες που δεν έχουν κίνητρο να βοηθήσουν, αλλά και την απαιτούμενη ποιότητα για την κατηγορία, καθώς και όσους δεν επιθυμούν να συνεχίσουν στα Τρίκαλα.

 

Η πρόταση για τη σύσταση της ΠΑΕ στη Γ.Σ. των μελών * Ο Τσιμπανάκος αναμένεται να έχει τον πρώτο λόγο για τον σχεδιασμό

Τον πρώτο λόγο ο Τσιμπανάκος στον Ολυμπιακό Βόλου

 

Οργανώνονται στον Ολυμπιακού Βόλου… Η ομάδα θα αγωνίζεται στη Β’ Εθνική τη νέα σεζόν και έτσι θα πρέπει να συσταθεί ΠΑΕ.

Το θέμα θα συζητηθεί στη Γενική Συνέλευση των μελών την Τετάρτη 12 Ιουνίου και ένα από τα βασικά που θα πρέπει να αποφασιστεί είναι και το νέο όνομα.

Το επιτρατέστερο, λοιπόν, είναι το «ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937».

Πάντως, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα φαίνεται ότι τον πρώτο λόγο στο αγωνιστικό κομμάτι και τον σχεδιασμό θα έχει και πάλι ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος. Εκείνος αναμένεται να είναι κι αυτός που θα «ψάξει» περισσότερο και τον νέο μεγαλομέτοχο.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης