Τρίτη 02.03.2021 | Εορτάζουν: Ευθαλία, Θάλια, Θάλεια, Ευθαλίτσα, Ευθαλιώ, Θαλίτσα, Θαλιώ, Τρωάδιος, Τρωάδης, Τρωάδος, Τρωάς, Τρωάδα, Τρωαδία, Τρωάδη, Τρωαδίτσα

Τραγούδι στους δρόμους της Καρδίτσας από 12 έως 29 Νοεμβρίου

Πρωτοβουλία του Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ20.10.2020 | 6:14 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία παίρνει το Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας και ο Νίκος Ευθυμιάδης, θέλοντας να συμβάλουν σε μια πιο χαρούμενη διάθεση, με περισσότερο τραγούδι, χαμόγελο και αισιοδοξία για τους συμπολίτες που επλήγησαν από τον «Ιανό».

Συγκεκριμένα, οι χορωδίες που θα λάβουν μέρος στο 38ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας, θα τραγουδήσουν στις πλατείες, στους δρόμους και στις συνοικίες της πόλης δίνοντας έναν διαφορετικό  χαρούμενο τόνο στην καθημερινότητα της Καρδίτσας.

Η κορυφαία αυτή Πολιτιστική, Καλλιτεχνική και Εκπαιδευτική εκδήλωση που διοργανώνεται στα πλαίσια του 38ου  Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας από 12 έως 29 Νοεμβρίου 2020 στην Καρδίτσα και στο Μουζάκι θα φιλοξενήσει εξαιρετικές χορωδίες, που θα εμφανιστούν σύμφωνα με τα πρωτόκολλα και τους κανόνες υγείας που επιβάλουν οι κανόνες και οι νόμοι του κράτους και του Υπουργείου Υγείας για την περιοχή της Καρδίτσας.

Το 38ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας, λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές συνθήκες που υπάρχουν στην περιοχή μας λόγω των πλημμυρών και του COVID-19, θα πραγματοποιήσει ένα άνοιγμα και σε ευρύτερα στρώματα πληττόμενων συμπολιτών δημιουργώντας μία χαρούμενη εικόνα στην πόλη της Καρδίτσας.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων τόσο στους εξωτερικούς όσο και στις αίθουσες του 38ου Διεθνούς Φεστιβάλ θα παρουσιάσει ο κορυφαίος ΑΛΕΞΗΣ ΚΩΣΤΑΛΑΣ.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι Χορωδίες μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας, Κολοκοτρώνη 38 & Ύδρας, τηλ : 24410-75440,42896 και fax : 24410-21970, e-mail :nke@otenet.gr

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop