Δευτέρα 15.04.2024 | Εορτάζουν: Λεωνίδας, Λεωνίδης, Λεώ, Λεωνιδία, Κρήσκης

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Προβολές στον Δημοτικό Κινηματογράφο

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ14.03.2023 | 7:26 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Από την Πέμπτη 16/3 έως την Τετάρτη 22/3 στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου Τρικάλων θα προβάλλεται η ταινία «Η αυτοκρατορία του φωτός».

Ώρες προβολών καθημερινά 20.00 & 22.15.

To Σάββατο δεν θα γίνει, λόγω θεατρικής παράστασης, η προβολή των 20.00

Κυριακή μία προβολή στις 20:00

Τιμές εισιτηρίων: Γεν. είσοδος 5 ευρώ.

φοιτητικό-μαθητικό- ανέργων- πολυτέκνων 4 ευρώ.

facebook/Δήμος Τρικκαίων

Δημοτικός Κινηματογράφος Τρικάλων

Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Βρισκόμαστε στα τέλη της δεκαετίας του 1970 και τις αρχές της δεκαετίας του 1980, μιας περιόδου έντονης πολιτικής αναταραχής αλλά και δημιουργικής άνθισης της βρετανικής μουσικής και κουλτούρας. Η ιστορία ακολουθεί δύο υπαλλήλους της βρετανικής κινηματογραφικής βιομηχανίας, τη Χίλαρι και τον Στίβεν, οι οποίοι βρίσκουν καταφύγιο ο ένας στον άλλον.

Είδος: Δράμα

Χώρα: Ην. Βασίλειο, ΗΠΑ

Σκηνοθέτης: Σαμ Μέντες

Πρωταγωνιστούν: Ολίβια Κόλμαν, Μάικλ Γουόρντ, Τόμπι Τζόουνς, Κόλιν Φερθ

Διάρκεια:115

Δουλεμένο τόσο οπτικά όσο και σεναριακά, το “Empire of Light” είναι ως επί το πλείστον μια άρτια συγγραφική και σκηνοθετική δουλειά από τον Sam Mendes που αναδεικνύει τόσο το δικό του ταλέντο όσο και αυτό των υπόλοιπων συντελεστών. Ευρυδίκη Βαλή Σαράφογλου IGN Greece

Η ιστορία του Mendes περικλείεται από απλότητα, κι αυτό κερδίζει τον θεατή, αφού και οι ήρωες θα του γίνουν συμπαθείς και το ίδιο το σινεμά. Νομίζω ότι ο κινηματογράφος στις μέρες μας, που οι περισσότεροι δημιουργοί προσπαθούν να κάνουν τη διαφορά και να ξεχωρίσουν, έχει την ανάγκη από απλές ιστορίες έντεχνα δημιουργημένες. Μαίρη Βανδώρου www.artscript.gr

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης