Τρίτη 05.12.2023 | Εορτάζουν: Διογένης, Σάββας, Σάβας, Σαββούλης, Σαββούλα, Σαβούλα, Σαβούλη

Ψηφιακή ακαδημία Τ.Α.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ25.05.2023 | 4:22 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ψηφιακή Ακαδημία εκπαίδευσης ιδρύει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με σκοπό αιρετοί και στελέχη όχι απλά να συμβαδίζουν με τις ψηφιακές εξελίξεις αλλά και να τις οδηγούν με απώτερο στόχο να προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες στους Δημότες.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου μεταξύ άλλων: «Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκονται οι δεξιότητες της Αυτοδιοίκησης και των ανθρώπων της. Δουλεύουμε για να κάνουμε έξυπνους Δήμους, ευφυείς Δήμους, αλλά θα πρέπει να δούμε και με ποιο τρόπο, τόσο οι αιρετοί όσο και οι εργαζόμενοι θα μπορέσουμε να συμβάλλουμε τα μέγιστα ώστε να προχωρήσουν μπροστά όλοι οι οργανισμοί των ΟΤΑ.

Με την κατάλληλη γνώση πιστεύω θα μπορέσουμε όλοι να προβλέπουμε τις εξελίξεις και παράλληλα αναπτύσσοντας τις δεξιότητες μας να μπορέσουμε και εμείς να γίνουμε πιο ευφυείς  και να βοηθήσουμε περαιτέρω τους Δήμους.

Αυτό λοιπόν το κενό το διαγνώσαμε νωρίς από κοινού και κινηθήκαμε μαζί με τον Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού και Πρόεδρο του ΙΤΑ Ηλία Αποστολόπουλο και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τι πρόκειται να κάνουμε με μία δουλειά η οποία έγινε από κοινού με την ΚΕΔΕ, το ΙΤΑ και το Υπουργείο Εργασίας».

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης