Τρίτη 27.09.2022 | Εορτάζουν: Ακυλίνα, Ακυλίνη, Ακυλήνη, Επίχαρις, Επιχάρια, Ζήνων, Καλλίστρατος, Καλλιστράτης, Καλλιστράτη

Ψηφιακός μετασχηματισμός της Θεσσαλίας

ΤΟΠΙΚΑ17.03.2022 | 7:10 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τα ψηφιακά έργα της Περιφέρειας Θεσσαλίας που αλλάζουν τη σχέση με τον πολίτη προσφέροντας ποιοτικές, αποτελεσματικές, ευέλικτες και γρήγορες υπηρεσίες παρουσίασε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στο 24ο Συνέδριο Greek ICT Forum – Infomobility World.

«Στόχος είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, η εξοικονόμηση ανθρώπινων και χρηματικών πόρων, ο χαμηλός περιβαλλοντικός αντίκτυπος, η μείωση της γραφειοκρατίας, η αύξηση της παραγωγικότητας, η καταπολέμηση των ανισοτήτων. Επεκτείνουμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Περιφέρειας Θεσσαλίας και σε κρίσιμους τομείς όπως το περιβάλλον και ο τουρισμός, με βραβευμένα από την Ευρώπη έργα, που δίνουν προστιθέμενη αξία, δημιουργούν συνθήκες βιώσιμης ανάπτυξης και προσφέρουν ισχυρή στήριξη της απασχόλησης» πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης.

Με ευρωπαϊκά βραβεία και διακρίσεις καινοτομίας, τα ψηφιακά έργα της Περιφέρειας Θεσσαλίας αξιοποιούν τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών σε ένα ευρύ φάσμα κρίσιμων τομέων για την κοινωνία, το περιβάλλον και την οικονομία.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης