Κυριακή 17.01.2021 | Εορτάζουν: Αντώνιος, Αντώνης, Τόνης, Νάκος, Αντώνας, Αντωνάκος, Αντωνάκης, Τόνυ, Αντωνία, Αντωνούλα, Τόνια, Θεοδόσιος, Θεοδόσης, Δόσιος, Δόσης

Ψήφισμα Αστικού ΚΕΤΛ Τρικάλων για την Κοίμηση του Μητροπολίτου πρ.Τρίκκης και Σταγών Κυρού Αλεξίου

Ανακοινώσεις διάφορες10.12.2020 | 9:12 πμ

Τρίκαλα 09.12.2020

ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΨΗΦΙΣΜΑ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων μετά τη θλιβερή είδηση της Κοίμησης του Μητροπολίτου πρώην Τρίκκης και Σταγών Κυρού Αλεξίου εκφράζοντας τη βαθιά θλίψη για την απώλειά του, συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε τα εξής:
-Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στο ποίμνιο, στον διάδοχό του κ. Χρυσόστομο και στην οικογένειά του
– Να διαθέσει ένα ποσό σε ευαγή ιδρύματα, στη μνήμη του.
Για το Δ.Σ του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων
Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Ιωάννου

Ο Αντιπρόεδρος
Στέργιος Βουτσελάς

Δήλωση προέδρου Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων Δημήτρη Ιωάννου: «Η είδηση της κοίμησης του αγαπημένου Μητροπολίτου πρώην Τρίκκης και Σταγών Κυρού Αλεξίου, σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια του Αστικού ΚΤΕΛ. Ήταν η πάντα κοντά μας και είχε ανοιχτή την πόρτα του οποιαδήποτε στιγμή. Προσωπικά για μένα ήταν ένας πνευματικός πατέρας που με βοήθησε τα μέγιστα στα πρώτα μου βήματα ενασχόλησης με τα διοικητικά του Αστικού ΚΤΕΛ. Ο Θεός να τον αναπαύει».

Η φρέσκια γεύση που δίνετε στην ημέρα σας... Nature Spot e-shop