Παρασκευή 17.09.2021 | Εορτάζουν: Σοφιανός, Σοφούλης, Σοφία, Σόνια, Σοφιανή, Σόφη, Σοφίνα, Φιφή, Σοφούλα, Σοφίτσα, Σοφάκι, Πίστη, Πίστις, Ελπίδα, Ελπίς, Αγάπιος, Αγάπη, Σοφιάννα, Αγαθοκλής, Αγαθοκλέας, Αγαθόκλεος, Αγαθόκλεια, Ολιβιανός, Ολβιανός, Ολιβία, Ολίβια, Παντολέων, Παντολέοντας, Παντολεοντής, Παντολεοντία, Παντολεοντή, Πηλεύς, Πηλέας

Ψήφισμα της Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε. για τον θάνατο του προέδρου της Alpha Bank Γιάννη Σ. Κωστόπουλου

Ανακοινώσεις διάφορες12.03.2021 | 12:13 μμ

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Ελληνικών Γαλακτοκομείων πληροφορήθηκε με θλίψη την αναγγελία θανάτου του επιτίμου προέδρου της Alpha Bank
ΓΙΑΝΝΗ Σ. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
ιστορικού ηγέτη της τράπεζας, με ιδιαίτερη και πολυετή συμβολή στην εθνική οικονομία και κυρίως σε αυτή της Ελληνικής περιφέρειας.
Η συνεργασία μας μαζί του, από το 1987, υπήρξε διαρκής και απρόσκοπτη. Ήταν άνθρωπος απλός και προσηνής, η προσωπική του παρουσία στους χώρους εργασίας των πελατών της Alpha Bank είναι μια εικόνα που θα μας μείνει αξέχαστη.
Για την εκδημία του Γιάννη Κωστοπούλου το Δ.Σ. της Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε. αποφάσισε ομοφώνως:
• Να εκφράσει τη βαθιά του θλίψη και τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
• Να διατεθεί εις μνήμην του οικονομική δωρεά στο Ίδρυμα Ιωάννου Φ. Κωστοπούλου.
• Να δημοσιευθεί το παρόν Ψήφισμα στον Τύπο.

Τρίκαλα, 11-03-2021
Το Διοικητικό Συμβούλιο