Τρίτη 16.08.2022 | Εορτάζουν: Αλκιβιάδης, Άλκης, Άλτσος, Γεράσιμος, Μάκης, Μικές, Μίκης, Γερασιμούλα, Διομήδης, Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα, Σαράντης, Σαράντος, Σαραντούλα, Απόστολος, Τόλης, Αποστόλης, Αποστολία, Λία, Αποστολίνα, Πολίνα, Σταμάτης, Σταμάτιος, Στάμος, Σταμούλης, Σταμέλος, Σταμέλης, Σταμελάς, Σταματία, Μάτα, Ματούλα, Ματίνα, Σταματίνα, Σταμάτα, Σταμέλα, Σταμούλα, Σταματή, Μάτω, Σταματέλλα

Ψήφισμα του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ για τον Κώστα Γεωργούλα

Ανακοινώσεις διάφορες04.12.2018 | 8:32 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΨΗΦΙΣΜΑ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων μετά τη θλιβερή είδηση του θανάτου του παλιού συναδέλφου Κώστα Γεωργούλα εκφράζοντας τη βαθιά θλίψη για την απώλειά του, συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε τα εξής:
• Να παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ. στη νεκρώσιμη ακολουθία
• Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του
• Να διαθέσει ένα ποσό σε ευαγή ιδρύματα, στη μνήμη του.
Τρίκαλα 3.12.2018
Για το Δ.Σ του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων
Ο Πρόεδρος        Δημήτρης Ιωάννου
Ο Αντιπρόεδρος Στέργιος Βουτσελάς
Δήλωση προέδρου Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων Δημήτρη Ιωάννου: «Η είδηση του θανάτου του αγαπημένου μας φίλου και πρώην συναδέλφου Κώστα Γεωργούλα, σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια του Αστικού ΚΤΕΛ. Ήταν η ψυχή αυτού για δεκαετίες ολόκληρες, στυλοβάτης σε δύσκολες εποχές και μας δίδαξε όλους εμάς, της νεότερης γενιάς, πως να σταθούμε και πως να εξελίξουμε το φορέα σε αυτό που είναι σήμερα. Προσωπικά για μένα ήταν δάσκαλος στα πρώτα μου βήματα ενασχόλησης με τα διοικητικά του Αστικού ΚΤΕΛ. Ο Θεός να τον αναπαύει».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης