Δευτέρα 30.01.2023 | Εορτάζουν: Αρχοντής, Αρχοντίων, Αρχοντίωνας, Αρχοντία, Αρχοντή, Αρχοντούλα, Αρχόντισσα, Αρχόντω, Μαύρος, Μαυρουδής, Μαυροειδής, Μαυρέτα, Χρυσή, Χρύσα, Χρυσαλία, Χρυσαυγή, Χρυσούλα, Σήλια, Χρυστάλλα, Χρυσταλλία, Αύρα

Ψυχαγωγία στα παιδιά θα προσφέρει ο Δήμος Φαρκαδόνας

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ04.07.2018 | 12:15 μμ

Γράφει ο/η Θανάσης Τσαγγαράς

Ψυχαγωγία στα παιδιά θα προσφέρει και το φετινό καλοκαίρι ο Δήμος Φαρκαδόνας. Στο αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να πραγματοποιήσει πολιτιστικές δραστηριότητες, συγκεκριμένα παραστάσεις Θεάτρου Σκιών.

Στόχος αυτών των δραστηριοτήτων είναι η γνωριμία των παιδιών του Δήμου με το Θέατρο Σκιών. Ταυτόχρονα μεταξύ των στόχων είναι και εκείνος της επιμόρφωσης και της ψυχαγωγίας.

Οι παραστάσεις αναμένεται να διεξαχθούν στις πλατείες 11 χωριών και ο προϋπολογισμός της δαπάνης θα αγγίξει τις 3.000 ευρώ μιας πέραν των εξόδων της παράστασης θα απαιτηθούν καθίσματα ενώ θα απαιτηθεί και ηχητική κάλυψη των παραστάσεων και διαφημιστικό υλικό.

Οι παραστάσεις θα δοθούν στα χωριά της Πηνειάδας, της Παναγίτσας, του Κεαμιδίου, του Αχλαδοχωρίου, του Γριζάνου, της Κρήνης, των Γεωργανάδων, της Φανερωμένης, του Διασέλλου, του Πετροπόρου και του Κλοκοτού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Γεωργανάδες, Τετάρτη 4 Ιουλίου.

Φανερωμένη, Παρασκευή 6 Ιουλίου

Γριζάνο, Τρίτη 10 Ιουλίου

Κλοκοτός, Παρασκευή 13 Ιουλίου

Κρήνη, Τρίτη 17 Ιουλίου

Πηνειάδα, Πέμπτη 19 Ιουλίου

Παναγίτσα, Τρίτη 31 Ιουλίου

Κεραμίδι, Πέμπτη 2 Αυγούστου

Αχλαδοχώρι, Τρίτη 7 Αυγούστου

Διάσελλο, Κυριακή 12 Αυγούστου

Πετρόπορος, Παρασκευή 24 Αυγούστου

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ