Παρασκευή 02.12.2022 | Εορτάζουν: Μερόπη, Μυρόπη, Σολομών, Σολομώντας, Σόλων, Σόλωνας, Σολομωντία, Πορφύριος, Πορφυρός, Πορφύρης, Πορφυρή, Πορφυρία, Πορφύρα, Πορφυρώ, Πορφυρούλα

Πυκνώνουν οι διεργασίες στο Δήμο Μετεώρων

ΤΟΠΙΚΑ27.09.2018 | 4:22 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς οι διεργασίες για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στον Δήμο Μετεώρων, με τις επαφές να πυκνώνουν και τους υποψηφίους ήδη να έχουν πραγματοποιήσει σειρά επαφών.

Σε αυτό το πλαίσιο ήταν και η συνάντηση της δημοτικής ομάδας του κ. Δημήτρη Σακελλαρίου, παρόντος και του υποψηφίου Δημάρχου Μετεώρων κ. Θοδωρή Αλέκου, η οποία έγινε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα. Στη συνάντηση ο κ. Σακελλαρίου ανακοίνωσε την πρόθεσή του να μην κατέβει ως υποψήφιος Δήμαρχος Μετεώρων στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά μετέθεσε τις όποιες οριστικές αποφάσεις για το κοντινό μέλλον και αφού υπάρξει εκ νέου συνάντηση της ομάδας. Αυτό, δεν αναμένεται τις ερχόμενες ημέρες, αφού ο ίδιος θα βρίσκεται εκτός Καλαμπάκας.

Όπως δήλωσε ο κ. Σακελλαρίου στις προθέσεις του είναι να μην κατέβει ως υποψήφιος Δήμαρχος και αναφερόμενος στη συνάντηση της ομάδας του είπε πως παραβρέθηκε και ο κ. Αλέκος που ζήτησε την στήριξη. Ο ίδιος σημειώνει πως μέλημά του είναι να δημιουργηθεί μία υποψηφιότητα νίκης.

Οι πληροφορίες συγκλίνουν πως ο κ. Σακελλαρίου θα στηρίξει, υπό ορισμένες προϋποθέσεις, τον συνδυασμό του κ. Αλέκου, κάτι το οποίο θα επισημοποιηθεί με ανακοίνωση μετά και τη νέα συνάντηση της δημοτικής ομάδας το ερχόμενο διάστημα.

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο πρώην Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Αντώνης Πινιάρας.

Όσον αφορά το «στρατόπεδο» του νυν Δημάρχου κ. Χρήστου Σινάνη, δεν υπάρχουν κάποιες νεότερες εξελίξεις, αν και οι επαφές συνεχίζονται. Φαίνεται να έχουν κλειδώσει ήδη αρκετές δυνατές υποψηφιότητες, αλλά είναι αρκετά νωρίς για να ανακοινωθεί κάτι.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης