Σάββατο 15.06.2024 | Εορτάζουν: Αυγουστίνος, Αυγουστίνα, Αύγουστος, Αυγούστα, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Πύλη: Αποδοχή κονδυλίων και προσλήψεις δίμηνης διάρκειας

ΤΟΠΙΚΑ10.06.2018 | 12:10 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Την αποδοχή της πίστωσης 800.000 ευρώ στα ταμεία του δήμου Πύλης, με στόχο την αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από φυσικές καταστροφές στο οδικό δίκτυο του δήμου, ενέκριναν τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου. Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, το θέμα τέθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης, ώστε άμεσα να κατευθυνθούν τα χρήματα στα έργα για οδικές υποδομές που υπέστησαν ζημιές κατά τη διάρκεια του περασμένου διαστήματος από τις θεομηνίες.

Στο πλαίσιο της συζήτησης, τέθηκε και το θέμα των διεκδικήσεων από πλευράς Μονής σε δασικές εκτάσεις της περιοχής. Όπως επισημάνθηκε, η διαδικασία στην ουσία έχει παγώσει μιας και υπάρχει αναμονή για την ανάρτηση των χαρτών στο κτηματολόγιο. Αντίστοιχα τέθηκε και το θέμα των βοσκοτόπων και της χρήσης τους στο δήμο. Μετά τη σύγχυση στο πλαίσιο κατανομής τους, έχουν δημιουργηθεί σημαντικά προβλήματα ενώ ήδη πρόεδρος χωριού έχει κινηθεί δικαστικά για τη χρήση των εκτάσεων της περιοχής του. Ωστόσο, παρά τις παρεμβάσεις από πλευράς της αντιπεριφέρειας, το πρόβλημα δεν έχει λυθεί.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι για τις εποχικές ανάγκες του δήμου, προχωρούν στην πρόσληψη έξι ατόμων δίμηνης απασχόλησης. Τα άτομα που θα προσληφθούν, θα τοποθετηθούν σε θέσεις γενικών καθηκόντων και ένας σε θέση οδηγού.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης