Δευτέρα 26.02.2024 | Εορτάζουν: Ανατολή, Πορφύριος, Πορφυρός, Πορφύρης, Πορφυρή, Πορφυρία, Πορφύρα, Πορφυρώ, Πορφυρούλα, Σεβαστιανός, Σεβαστίνος, Σεβαστός, Σέβος, Σέβης, Φώτιος, Φώτης, Φωτεινός, Φώτις, Φωτεινή, Φανή, Φένια, Φώτω, Φώφη, Φωτούλα, Φαίη, Φωφώ

Πυρά Κασσελάκη σε Μητσοτάκη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ07.02.2024 | 6:17 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Οι πρακτικές της Νέας Δημοκρατίας οδήγησαν στην καταδίκη της χώρας μας στο Ευρωκοινοβούλιο, σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης μετά το «ναι» των ευρωβουλευτών στο ψήφισμα-κόλαφος για το κράτος δικαίου και την ελευθερία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στην Ελλάδα.

Ακολούθως ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε ότι «οι ευρωβουλευτές ζητούν απαντήσεις για το έγκλημα των Τεμπών, την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, την ελευθερία του Τύπου, την αστυνομική βία».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «αυτές οι πρακτικές θυμίζουν καθεστώτα άλλων δεκαετιών ή άλλων χωρών». Παράλληλα, δήλωσε υπερήφανος για τη δουλειά του ευρωβουλευτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κώστα Αρβανίτη.

Καταληκτικά ο Στέφανος Κασσελάκης επισημαίνει ότι «η πατρίδα μας αξίζει καλύτερα. Η γιγαντιαία προπαγάνδα του Κυριάκου Μητσοτάκη δε θα επικρατήσει».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης