Κυριακή 26.06.2022 | Εορτάζουν: Μακάριος, Μακάρης, Μακαράς, Μακαρία, Μακάρω, Μακαρίτσα, Μακαρούλα

Πυρετώδεις οι ετοιμασίες για το Green Street Food Festival

ΤΟΠΙΚΑ01.06.2022 | 7:03 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Λίγο πριν ανοίξει για όλους και όλες, η πύλη του Trikala Green Festival – Street Food Edition, οι ετοιμασίες βρίσκονται στα ύψη. Στήνονται οι σκηνές, τοποθετούνται οι υποδομές που απαιτούνται, προετοιμάζεται το λούνα παρκ. Οι διαφορετικές local & ethnic γεύσεις, οι μπύρες, τα cocktails, το κέφι, είναι έτοιμα για να μαγέψουν και φέτος τους λάτρεις της γεύσης, των πρόσθετων δράσεων, ενός τριημέρου με μαγικές στιγμές!

Το τριήμερο 3, 4, 5 Ιουνίου 2022, στον Μύλο Ματσόπουλου, η e-trikala ΑΕ και ο Δήμος Τρικκαίων διοργανώνουν μια αξέχαστη γιορτή γεύσης. Φυσικά, με ελεύθερη είσοδο, την Παρασκευή από τις 18:00 και τις άλλες δύο ημέρες από τις 12 το μεσημέρι, μέχρι τα μεσάνυχτα!

Ζωγραφική και περιβαλλοντική γιορτή

Διπλή «έμπνευση» για τη ζωγραφική στα Τρίκαλα. Ο συνδυασμός του Green Street Food Festival, που συνδιοργανώνουν η e-trikala ΑΕ και ο Δήμος Τρικκαίων, με την ολοκλήρωση των μαθημάτων στο Εργαστήρι Ζωγραφικής του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων, οδηγεί σε δύο δράσεις:

  1. Εκθεση Ζωγραφικής τρων μαθητών/τριών του Εργαστηρίου, το τριήμερο 3-5 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια του Trikala Green Festival – Street Food Edition 2022
  2. Ζωγραφική μαθητών/τριών του Εργαστηρίου ενώπιον των επισκεπτών/τριών, το ίδιο τριήμερο.

Και, βεβαίως, με δεδομένο ότι την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 τιμάται η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η ζωγραφική μπορεί να αφορά το περιβάλλον και τις ιδέες που ξεπηδούν από τις προσπάθειες για την προστασία του. Μαζί με τους μαθητές/τριες που δίδαξε την περασμένη χρονιά η ζωγράφος κ. Ελένη Τσιλιλή, εκθέτουν και τρικαλινοί/ες ζωγράφοι. Οι δράσεις θα υλοποιηθούν στον Μύλο Ματσόπουλου.

Εγκαίνια έκθεσης Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022, στις 18:30.

Ωρες λειτουργίας 18:30 – 21:00.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης