Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ραδιοφωνική αντιπαράθεση

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ20.08.2020 | 5:19 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την ενόχληση του για τα λεγόμενα του κ. Μπαγιώτη σχετικά με την ανταλλαγή ακινήτου του Δήμου Φαρκαδόξνας και της ΕΑΣΤ εξέφρασε στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ο πρώην Δήμαρχος Θανάσης Μεριβάκης. «Εμένα μου έκαναν όμως μεγάλη εντύπωση τα λόγια του κ. Μπαγιώτη ότι υπερασπίζεται τα συμφέροντα του Δήμου και όχι του κ. Λιούτα. Είναι πολύ βαρύ να λέγεται κάτι τέτοιο, εγώ του ζητώ να το τεκμηριώσει γιατί θεωρεί ότι εμείς οι υπόλοιποι δηλαδή υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα του κ. Λιούτα και μόνο ο ίδιος υπερασπίζεται τα συμφέροντα του Δήμου. Εξ άλλου ανάμεσα σε αυτούς που ψήφισαν υπέρ της ανταλλαγής είναι και 2 δικοί του δημοτικοί σύμβουλοι, ο κ. Κοκκινίδης και ο κ. Δημότσιος».

Την απάντηση του στον κ. Μεριβάκη έδωσε στη συνέχει ο Μιχάλης Μπαγιώτης: «Δεν έχω κάτι προσωπικό με κανέναν, ούτε με τον κ. Μεριβάκη ούτε με άλλο δημοτικό σύμβουλο. Έχω δικαιωθεί για την απόφαση μου, καθώς η Αποκεντρωμένη Διοίκηση έκανε δεκτή την ένσταση μου ενάντια στην παράνομη αυτή απόφαση. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε βοσκότοπο, και απαγορεύεται μέχρι το 2021 να ανταλλαγεί, υπάρχουν τα έγγραφα που το αποδεικνύουν. Έτσι κατέθεσα έπειτα την ένσταση μου στην Αποκεντρωμένη και δικαιώθηκα. Δεν έχω κάτι με την ΕΑΣΤ και με τον κ. Λιούτα. Ας πάρει τα 60 στρέμματα που ζητάει στην Βιομηχανική Περιοχή Φαρκαδόνας, και να μεταφέρει εκεί την Τρίκκη. Το μόνο θέμα ήταν ότι το συγκεκριμένο ακίνητο δεν ήταν νόμιμο να ανταλλαγεί.»

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης