Τρίτη 21.05.2024 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ραδιοφωνικό «βήμα» στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Δ. Τρικκαίων

ΤΟΠΙΚΑ13.02.2023 | 5:43 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου επέλεξαν το προεδρείο και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Τρικκαίων, για να εγκαινιάσουν τον χώρο που θα φιλοξενεί τις ραδιοφωνικές τους απόπειρες.

Είναι ο χώρος του στούντιο στο Media Lab της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Τρικάλων, που με τον υπάρχοντα εξοπλισμό θα αποτελεί πλέον τη ραδιοφωνική «καρδιά» του Συμβουλίου. Θεσμός, ο οποίος ξεκίνησε ήδη να λειτουργεί και με τη νέα γενιά να επιδιώκει να εκφραστεί και μέσω ραδιοφωνικών συχνοτήτων ή/και podcasts.

Οι λεπτομέρειες για τις σχετικές δυνατότητες θα γίνει σταδιακά από τα μέλη του Συμβουλίου που θα υλοποιούν το πρόγραμμα, αλλά η πρώτη ημέρα, η 13η Φεβρουαρίου 2023 αφορούσε σε ξενάγηση στον χώρο και στον εξοπλισμό, από το προσωπικό τη Δημοτικής Βιβλιοθήκης Τρικάλων.

Μαζί με τα 7 παρόντα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων και ο αντιδήμαρχος Παιδείας Μιχάλης Λάππας, καθώς η κεντρική ιδέα υλοποιείται με τη στήριξη της συγκεκριμένης αντιδημαρχίας.

Στο ραντεβού με το πρώτο επικοινωνιακής φύσης εγχείρημα του Συμβουλίου, παρέστησαν, ο πρόεδρος Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, ο αντιπρόεδρος: Γιάννης Λάππας, ο γραμματέας Γιώργος Κουτής και τα μέλη Στέργια Κόκκα, Μυρτώ Μελισσίδη, Μαρία Κουτσονικόλα, Γιώργος Βασίλογλου.

Στη συνάντηση παρέστη επίσης η αντιδήμαρχος Οικονομικών Σοφία Αλεστά.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης