Τρίτη 09.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Rapid test στην Καλαμπάκα

ΤΟΠΙΚΑ02.02.2021 | 6:24 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο Δήμος Μετεώρων, με στόχο πάντοτε την πρόληψη, τη μείωση της διάδοσης του COVID-19 και την προστασία των δημοτών του, διοργανώνει για ακόμη μία φορά, σε συνεργασία με το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ του Νομού Τρικάλων, με το οποίο μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί άψογα, δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους (rapid test) στους δημότες του, αυτή τη φορά μάλιστα στην έδρα του Δήμου.

Οι δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι θα διενεργηθούν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, παρουσία και με την πολύτιμη βοήθεια της κας Νάτσινα, την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου στην Καλαμπάκα, από τις 9:00 έως τις 11.30 π.μ. και θα είναι ελεύθερο για όλους.

Οι Δημότες, οι οποίοι επιθυμούν να υποβληθούν σε rapid test, πρέπει να φέρουν μαζί τους την Αστυνομική τους ταυτότητα καθώς και το ΑΜΚΑ τους. Υπενθυμίζεται ότι πρέπει όλοι όσοι θα προσέλθουν προς εξέταση να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ήτοι να φορούν μάσκα και να κρατούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις και να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης