Σάββατο 20.04.2024 | Εορτάζουν: Ζακχαίος, Ζάκχος, Ζάχος,Λάζαρος, Λάζος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ρεσιτάλ στο Μουσείο Τσιτσάνη με τίτλο «Από τον Bach στον Rachmaninoff»

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ16.02.2024 | 4:43 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Τσιτσάνη ρεσιτάλ πιάνου και βιολοντσέλου.

Δύο νεαροί ταλαντούχοι μουσικοί από τη Λάρισα, ο Περικλής Σδραβόπουλος στο πιάνο και ο Βίκτωρας Αντωνόπουλος στο βιολοντσέλο ενθουσίασαν το κοινό ερμηνεύοντας έργα των Bach, Haydn, Liszt και Rachmaninoff.

Το ρεσιτάλ διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής Τρικάλων στα πλαίσια ενός από τους στόχους του, που είναι η στήριξη και η παροχή βοήθειας σε νέους καλλιτέχνες να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Το Δ.Σ. του ΣΦΜΤ ευχαριστεί θερμά τους δύο μουσικούς, που ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα για τη συμμετοχή τους στο ρεσιτάλ, καθώς επίσης και το κοινό που τους τίμησε με την παρουσία του.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης