Σάββατο 13.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Ρεσιτάλ Βιολιού του Φίλιππου Ρουσιαμάνη

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ29.06.2018 | 5:54 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ένα μοναδικό ρεσιτάλ βιολιού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φιλόμουσοι Τρικαλινοί το Σάββατο 30 Ιουνίου 2018 στις 8.00 μ.μ. στην αίθουσα “Δημήτρης Καβράκος” του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρικκαίων “Αθανάσιος Τριγώνης”.

Σολίστ θα είναι ο Τρικαλινός ταλαντούχος νεαρός βιολιστής Φίλιππος Ρουσιαμάνης, ιδρυτικό και μόνιμο μέλος της ΣΟΝΤ, μαθητής της Μουσικής  Σχολής «Παπαστάθη», ο οποίος είναι και τελειόφοιτος στο τμήμα σύγχρονης σύνθεσης του Βόρειου Βασιλικού Κολεγίου της Μουσικής στο Μάντσεστερ της Αγγλίας. Στο πιάνο συνοδεύεται από την επίσης Τρικαλινή ταλαντούχα Βιργινία Ρουσιαμάνη, πιανίστα-συνοδό με ειδίκευση στη συνοδεία κλασικού τραγουδιού, μέλος του ΣΦΜΤ. Το ρεσιτάλ πραγματοποιείται με αφορμή τις Διπλωματικές Εξετάσεις βιολιού του σπουδαστή.

Ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής Τρικάλων και η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Τρικάλων θα έχει την ευκαιρία να τους απολαύσει, να τους υποστηρίξει, να τους συγχαρεί και να είναι δίπλα τους στο αποφασιστικής σημασίας βήμα τους στη νέα τους καριέρα, όπως πάντα κάνει για την υποστήριξη των εκλεκτών Μελών του. Τους ευχόμαστε Καλή Επιτυχία.

Ώρα προσέλευσης κοινού 7.30 μ.μ. Ώρα έναρξης 8.00 μ.μ.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

 

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης