Παρασκευή 03.02.2023 | Εορτάζουν: Σταμάτης, Σταμάτιος, Στάμος, Σταμούλης, Σταμέλος, Σταμέλης, Σταμελάς, Σταματία, Μάτα, Ματούλα, Ματίνα, Σταματίνα, Σταμάτα, Σταμέλα, Σταμούλα, Σταματή, Μάτω, Σταματέλλα, Συμεών, Συμεώνης, Σύμος, Συμεωνή, Συμεωνία, Συμεώνα, Σύμη

Ρουκέτες Μπάτζιου κατά… «παραγοντίσκων»

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ07.05.2019 | 4:56 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με ονοματεπώνυμα μίλησε στη «λέσχη 9,76» ο Χρήστος Μπάτζιος για τους λόγους της απόσυρσης των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων που στηρίζονταν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

« Υπήρξαν παρεμβάσεις από διάφορους ‘παραγοντίσκους’ που αντί να φέρουν ανθρώπους που θα φέρουν ψήφους στο συνδυασμό κοιτούσαν να βγάλουν αυτούς που θεωρούσαν ότι θα τους πάρουνε την πρώτη θέση», είπε ο κ. Μπάτζιος ο οποίος κατέληξε ως εξής:

«Την περασμένη Τρίτη πέντε μέρες πριν κατατεθεί το ψηφοδέλτιο, μου αποκάλυψε ο κ. Τσιλιμίγκας πληροφορίες για συνομιλίες όπου στελέχη του ΚΙΝΑΛ υποστήριζαν πως ο Γιώργος Καπέλος θα έκοβε ψήφους από τον Μπάμπη Τσιρογιάννη, ενώ την Παρασκευή το βράδυ στον Grand Hotel της Λάρισας ο κ. Τραγάνης ωρυόμενος ζήτησε να είναι στο ψηφοδέλτιο ή αυτός ή ο Γιώργος Καπέλος».

Μια ωραία ατμόσφαιρα…

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ