Κυριακή 29.05.2022 | Εορτάζουν: Θεοδοσία, Θεοδόσω, Ολιβιανός, Ολβιανός, Ολιβία, Ολίβια, Υπομονή

Salsa – Bachata με τον Αποστόλη Πίσσα στην Τέρψις!

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ12.09.2020 | 2:04 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η Ακαδημία Χορού Τέρψις καλωσορίζει το νέο, ταλαντούχο χορευτή και καθηγητή Αποστόλη Πίσσα. Ο Αποστόλης είναι υπεύθυνος των τμημάτων Salsa Bachataκαι υπόσχεται να μας χαρίσει μαγικές και μοναδικές χορευτικές στιγμές πλημμυρισμένες από αστείρευτο κέφι και μελωδικούς λάτιν ρυθμούς!!!

Ας γνωρίσουμε λοιπόν τον Αποστόλη…

Ο Αποστόλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Λάρισας. Από πολύ μικρός και συγκεκριμένα στην εφηβεία του ξεκίνησε να εργάζεται ως Βartender καλλιεργώντας το επικοινωνιακό του ταλέντο, ενώ στα 20 του ασχολήθηκε επαγγελματικά με την γραφιστική καθώς διατηρεί έως και σήμερα οικογενειακή επιχείρηση με τυπογραφικές δραστηριότητες.

Στα 27 του αποφάσισε να κάνει ένα όνειρο του πραγματικότητα, ξεκινώντας μαθήματα χορού στην σχολή Χορού Βurn the Floor Λάρισας.

Μετρώντας ήδη 7 χρόνια συστηματικής ενασχόλησης με το όνειρο του, ο Αποστόλης δεν σταματά να χορεύει ενώ ήδη έχει παρακολουθήσει αμέτρητα Διεθνή Συνέδρια Κοινωνικού Χορού σε Ελλάδα και Βουλγαρία αλλά και πλήθος άλλων σεμιναρίων από Έλληνες και Διεθνείς καταξιωμένους εκπαιδευτές Κοινωνικών Λάτιν Χορών.

Έχει διδάξει στην σχολή Burn The Floor Λάρισας, στην σχολή Dare2dance Λαμίας, στην σχολή Libre Dance Βόλου και στον Χορευτικό Όμιλο Τρικάλων. Παράλληλα παίρνει μέρος σε διάφορα Διεθνή Συνέδρια Κοινωνικού Λάτιν Χορού σε Ελλάδα και Ευρώπη, εμπλουτίζοντας συνεχώς τις γνώσεις του, ως Performer – Artist (ερμηνευτής – καλλιτέχνης), αλλά και ωςInstructor(εκπαιδευτής) είτε μόνος του είτε με τη ντάμα του, είτε με μαθητικές και επαγγελματικές ομάδες τις οποίες προπονεί ο ίδιος.

Τα τελευταία 4 χρόνια είναι ο διοργανωτής της πιο επιτυχημένης εβδομαδιαίας Λάτιν Βραδιάς στην Λάρισα, την λεγόμενη “Street Latin Pure Salsa”.Την φετινή χρονιά ο Αποστόλης εκτός από την Ακαδημίας μας θα εργάζεται και στην σχολή χορού Dans. Erστην Λάρισα.

Του ευχόμαστε καλή χορευτική και δημιουργική χρονιά με ακόμα περισσότερες διακρίσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο…!!!

Ετοιμαστείτε για ακόμη μία μοναδική  χρονιά με πολύ χορό και εκπλήξεις!

Εγγραφές καθημερινά

Δευτέρα – Παρασκευή 18:00-21:00,

Κυριακή 12:30-15:30

Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 19, Τρίκαλα

Τηλέφωνα επικοινωνίας 24310 – 74622 & 6934058832 & 6975891807 & 6986066373

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης