Σάββατο 20.04.2024 | Εορτάζουν: Ζακχαίος, Ζάκχος, Ζάχος,Λάζαρος, Λάζος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Σχεδιάστρια μόδας στη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ05.09.2018 | 2:50 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Τρίτη 4/9 τη Βιβλιοθήκη επισκέφθηκε η Αμερικανίδα σχεδιάστρια μόδας Andie Hanna. Η κα Hanna μίλησε στα παιδιά για το πώς μπορεί κάποιος να γίνει σχεδιαστής μόδας και ποια διαδικασία ακολουθείται ώστε μία ιδέα για συλλογή ρούχων να γίνει πραγματικότητα. Τα παιδιά ζωγράφισαν τα καρτ-ποστάλ και άλμπουμ που δώρησε η Andie Hanna στη Βιβλιοθήκη και σχεδίασαν τα δικά τους ρούχα με πατρόν.

Το ίδιο βράδυ, οι μεγαλύτεροι φίλοι της Βιβλιοθήκης απόλαυσαν το αριστουργηματικό δράμα του Παντελή Βούλγαρη,  “Μικρά Αγγλία”, ταινία, η οποία  βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Ιωάννας Καρυστιάνη.

Ακολουθούν οι ταινίες «Inferno» και «Τα μυαλά που κουβαλάς».

Ευχαριστούμε το Δήμο Μετεώρων για τη συνεργασία.

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης