Τετάρτη 25.05.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Σε άλλο επίπεδο ο Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ04.04.2019 | 11:53 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Αν μη τι άλλο αυτό που αναζητούμε στην πολιτική είναι πρόσωπα που δεν έχουν μείνει στο χθες ή διάλεξαν να προχωρούν με όρους του παρελθόντος σε αναζήτηση ψηφοφόρων. Ευτυχώς, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν επιλέξει να κοιτούν μπροστά σε κάθε τους βήμα. Ένας από αυτούς είναι και ο Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου. Ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, συνεχίζει να δίνει το δικό του στίγμα στα τοπικά, και όχι μόνο, δρώμενα, δείχνοντας πως υπάρχει ένας άλλος δρόμος στην πολιτική, αλλά και την επιχειρηματικότητα.

Την ώρα που αρκετοί υποψήφιοι (ή αν προτιμάτε εν δυνάμει υποψήφιοι) ασκούν το προεκλογικό… σπορ των χειραψιών και φωτογραφιών με στελέχη της κεντρικής σκηνής, ο ίδιος είχε συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής Πανγαία, όπως προκύπτει από τη σχετική ανάρτηση που έκανε στο Facebook. Ανήσυχο επιχειρηματικό πνεύμα ο Κ. Παπαευθυμίου, αναρωτιόμαστε αν υπάρχει κάτι στα σκαριά…

Στην ανάρτησή του αναφέρει: «Επειδή η ανάπτυξη, που όλο ακούμε αλλά δεν βλέπουμε, δεν γίνεται με ευχολόγια και διαπιστώσεις, αλλά μόνο με επενδύσεις, και επειδή αυτές, πλέον, σπανίζουν ολοένα και περισσότερο, όταν γίνονται θα πρέπει να προβάλλονται και να αποδίδονται τα εύσημα.

Ολόψυχα συγχαρητήρια στον κ. Άρη Καρυτινό, Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΝΓΑΙΑ, για την επίτευξη της μεγαλύτερης ιδιωτικής ξένης επένδυσης στη χώρα των τελευταίων (πολλών) ετών, καθώς κατάφερε μέσα σε 5 χρόνια να δημιουργήσει μια εταιρεία με χαρτοφυλάκιο επενδύσεων σε ακίνητα ύψους κοντά στα 2 ΔΙΣ!! και να προσελκύσει ξένους επενδυτές 1 ΔΙΣ ευρώ!!!

Του εύχομαι να τα εκατοστίσει (τα ΔΙΣ) και τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που με περιέβαλε στην πρόσφατη συνάντησή μας».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης