Σάββατο 20.08.2022 | Εορτάζουν: Ηλιόδωρος, Ηλιοδώρα, Ελεοδώρα, Έλντα, Θεοχάρης, Θεοχαρούλα, Χαρούλα, Σαμουήλ, Σαμουήλος, Σαμουήλης, Σαμουέλος, Σαμουηλία, Σαμουήλα, Σαμουέλα,Ορέστης, Ορεστιάς, Ορεστία, Ορεστιάδα

Σε αναμονή για τον προπονητή

ΑΘΛΗΤΙΚΑ07.06.2019 | 1:27 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

To θέμα του προπονητή είναι αυτό που απασχολεί περισσότερο αυτό τον καιρό τους διοικούντες του Α.Ο Τρίκαλα, αλλά και τον κόσμο της ομάδας που περιμένει να γίνει μία σωστή επιλογή καταξιωμένου τεχνικού, με εμπειρία στην κατηγορία και φυσικά κατάλληλο για τα δεδομένα του πρωταθλητισμού σε αυτή.

‘Όπως γράφτηκε τις προηγούμενες ημέρες η περίπτωση του Περικλή Αμανατίδη είναι εκείνη που ενδιαφέρει περισσότερο τους «κυανέρυθρους», βλέποντας στο πρόσωπό του τον άνθρωπο που έχει τις δυνατότητες να φέρει την ομάδα τη νέα σεζόν εκεί που πρέπει.

Ωστόσο, για τον εν λόγω προπονητή τη δεδομένη χρονική υπάρχουν κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες καθώς ανήκει στον Ολυμπιακό Βόλου και τα Τρίκαλα δεν πρόκειται να μπουν σφήνα σε περίπτωση που εκείνος επιλέξει να μείνει στο σωματείο της Μαγνησίας.

Η επόμενη Δευτέρα είναι μία κρίσιμη ημέρα, καθώς θα υπάρξει γενική συνέλευση στον Ολυμπιακό Βόλου όπου και θα παρθούν μία σειρά από αποφάσεις, μεταξύ των οποίων και το αν θα συνεχίσουν με Αμανατίδη την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Στον Α.Ο Τρίκαλα θα παρακολουθήσουν διακριτικά τις εξελίξεις αυτές και ανάλογα με το τι μέλλει γενέσθαι θα κινηθούν αναλόγως.

 

Και το όνομα του Βαζάκα στο…τραπέζι

 

Είναι δεδομένο όμως ότι ο Ηλίας Αιβάζογλου εκτός από τον Περικλή Αμανατίδη, τον οποίο και συνάντησε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη, βολιδοσκοπεί αυτό τον καιρό και άλλους ικανούς προπονητές προκειμένου να υπάρχει πάντα ένα Plan B’.

‘Ένα όνομα το οποίο έχει πέσει ξανά στο τραπέζι είναι εκείνο του Γιώργου Βαζάκα, ενός πολύπειρου προπονητή, που επίσης έχει τα χαρακτηριστικά εκείνα που χρειάζονται για μία ομάδα του βεληνεκούς του Α.Ο Τρίκαλα.

Μάλιστα, ο Γρεβενιώτης τεχνικός πρόσφατα μιλώντας στο στενό περιβάλλον του δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει στα Τρίκαλα όπου είναι ιδιαίτερα αγαπητός και έχει πολλές φιλίες από τις προηγούμενες παρουσίες του.

 

Κερδίζει πόντους ο Αιβάζογλου

 

Το μόνο βέβαιο, βλέποντας κανείς το τελευταίο διάστημα και όσα γράφονται στα social media είναι ότι ο πρόεδρος του Α.Ο.Τ Ηλίας Αιβάζογλου κερδίζει συνεχώς πόντους, με τον κόσμο να κατανοεί την προσπάθεια που καταβάλλει ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας προκειμένου να φέρει την ομάδα εκεί όπου θέλουμε όλοι.

Η προσπάθεια αυτή, δεν περιορίζεται στο αγωνιστικό και το οργανωτικό σκέλος, όπου φαίνεται ότι πάνε να γίνουν κάποιες σωστές κινήσεις, αλλά και στα χρήματα που έχει ρίξει ο Ηλίας Αιβάζογλου όλο αυτό τον καιρό, καταφέρνοντας να νοικοκυρέψει την ομάδα και να μαζέψει χρέη που άφησαν προηγούμενες διοικήσεις.

 

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης