Κυριακή 16.06.2024 | Εορτάζουν: Μνημόνιος, Τύχων, Τίχων

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Τρικκαίων η υπ. ευρωβουλεύτρια Βούλα Πατουλίδου

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ31.05.2024 | 3:17 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τον συνδυασμό δωρεάς, αξιοποίησής της και σύγχρονης αθλητικής εγκατάστασης στον Δήμο Τρικκαίων, επισκέφθηκε Η υπ. ευρωβουλεύτρια με τη ΝΔ Βούλα Πατουλίδου.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης επισκέφθηκε την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024 το «Αθλητικό Κέντρο Ράξας – Σωτήρας», στο πλαίσιο περιοδείας της στην περιοχή. Το Κέντρο είναι δωρεά των Γεωργίου Φαγκρίδα και Ανδρούλας Φαγκρίδα – Παυλίδη και ελεύθερο προς χρήση από τους πολίτες.
Ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Μιχάλης Λάππας εξήγησε στην κ. Πατουλίδου το ιστορικό της δωρεάς και της συνεργασίας του ζεύγους Φαγκρίδα με τον Δήμο Τρικκαίων, με στόχο την προσφορά μιας σύγχρονης και με δωρεάν πρόσβαση αθλητικής εγκατάστασης στο κοινό. Βρίσκεται, δε, ο χώρος, δίπλα από τις εγκαταστάσεις της ακαδημίας του ΑΟ Τρίκαλα, σε έκταση που ο Δήμος Τρικκαίων παραχώρησε στον ερασιτέχνη ΑΟΤ, υλοποιώντας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ένα σημαντικό έργο για το ποδόσφαιρο.
Παραβρέθηκε επίσης το ζεύγος των δωρητών οι κ.κ. Γιώργος Φαγκρίδας και Ανδρούλα Φαγκρίδα – Παυλίδη, ενώ από τον Δήμο Τρικκαίων παρέστη η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Δήμητρα Νάτσινα.
Επίσης ήταν παρών ο τ. αντιπεριφερειάρχης Χρ. Μιχαλάκης και ο τ. περιφερειακός σύμβουλος Χρ. Γακόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Τρικάλων της ΝΔ κ. Γ. Κουτσονιάσιος καθώς και κομματικά στελέχη της ΝΔ.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης