Σάββατο 20.04.2024 | Εορτάζουν: Ζακχαίος, Ζάκχος, Ζάχος,Λάζαρος, Λάζος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Σε χωριά του Ασπροποτάμου μαζί Αβραμόπουλος – Ντιντή

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ24.02.2024 | 11:23 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σε συνεχή συνεργασία βρίσκονται Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και Δήμος Μετεώρων για την περιοχή του Ασπροποτάμου, με στόχο την σταδιακή αποκατάσταση των τεράστιων καταστροφών από τις πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Στην περιοχή βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος με την Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρύσα Ντιντή.

Όσον αφορά την επίσκεψη σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος τόνισε «μαζί με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρυσά Ντιντή επισκεφτήκαμε χωριά του Ασπροποτάμου που επλήγησαν από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου. Οι ζημιές σε οδικές υποδομές και δίκτυα ύδρευσης είναι τεράστιες και οφείλουμε όλοι μαζί να δουλέψουμε προκειμένου να επουλώσουμε τις πληγές που άφησαν πίσω τους οι πρωτόγνωρες πλημμύρες. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να κρατήσουμε τα χωριά μας ζωντανά».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης