Παρασκευή 21.06.2024 | Εορτάζουν: Αφροδίσιος, Αφροδισία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Σε εγρήγορση η Κατερίνα Παπακώστα

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ06.03.2021 | 4:16 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Άμεσα μετέβη στον Νομό Τρικάλων και στις σεισμόπληκτες περιοχές του Νομού μας, η Τρικαλινή Βουλευτής της ΝΔ, Κατερίνα Παπακώστα – Παλιούρα, προκειμένου να συνομιλήσει με τις Τοπικές Αρχές και να συζητήσει τα μέτρα που εξήγγειλε η Κυβέρνηση για την αποκατάσταση των ζημιών, σε υποδομές, κατοικίες και οικοσυσκευές.

Ακόμη, η Βουλευτής προχώρησε και σε επιπλέον επικοινωνίες με το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, προκειμένου να διευκρινιστεί η διαδικασία για την καταγραφή ζημιών που αφορά τις οικοσυσκευές, αλλά και με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, για τα προβλεπόμενα μέτρα ορισμένων σχολείων, που υπέστησαν ζημιές και κρίθηκαν ακατάλληλα για χρήση.

“Η αγωνία και η ανησυχία όλων μας είναι τεράστια, καθώς ο σεισμός έχει χτυπήσει την περιοχή της Θεσσαλίας και ορισμένα χωριά του Νομού μας, αρκετές φορές και με μεγάλη ισχύ, μέσα σε μόλις τρεις ημέρες.

Σήμερα επισκέφθηκα και η ίδια τον Δήμο Φαρκαδόνας, όπου συνομίλησα με τον Δήμαρχο κ. Αγναντή, τους Αντιδημάρχους κ. Γεωργουλόπουλο και κ. Κοσμά, όπου ενημερώθηκα για την κατάσταση και τις προκληθείσες ζημιές και συζητήσαμε διεξοδικώς, τα εξαγγελθέντα κυβερνητικά μέτρα. Στη συνέχεια επισκέφθηκα το χωριό Ζάρκο και συνάντησα τον Πρόεδρο κ. Βούλγαρη, όπως και το χωριό Γριζάνο και την Πρόεδρο κα. Κακαδιάρη, κάνοντας μια αυτοψία στις καταστροφές, που επήλθαν από τον σεισμό. Τέλος, ήρθα σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Κρήνης κ. Μάγγο και τον Πρόεδρο της Παναγίτσας κ. Παλαμιώτη, για να μου μεταφέρουν τις συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή, αλλά και τις ζημιές που υπέστησαν.

Τα αντανακλαστικά της Κυβέρνησης και αυτή την φορά ήταν σε εγρήγορση, καθώς απεστάλησαν άμεσα, μηχανικοί του Υπουργείου Υποδομών, οι οποίοι υπό την καθοδήγηση των κυβερνητικών στελεχών, που επίσης μετέβησαν στην περιοχή, κατέγραψαν τις ζημιές. Επίσης, εξαγγέλθηκαν ειδικά μέτρα στήριξης, που αφορούν τους πληγέντες.»

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης