Τρίτη 21.05.2024 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Σε Ελάτη και Χιονοδρομικό Περτουλίου ο Κ. Μαράβας

ΤΟΠΙΚΑ09.01.2023 | 5:10 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας την Κυριακή 8 Ιανουαρίου το πρωί επισκέφθηκε την ορεινή Ελάτη, όπου συνάντησε εκεί τον Πρόεδρο της Τοπικής Ενότητας Ελάτης κ. Κων/νο Μπρίζη και επι τη ευκαιρία συνομίλησε με κατοίκους του Χωριού και αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή, με σκοπό την επίλυση τους για την βελτίωση της καθημερινότητας τους.

Στην συνέχεια ο κ. Μαράβας μετέβη στο Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Τ. Κ. Ελάτης κ. Κων/νο Μπρίζη, όπου συναντήθηκαν με τον Υπεύθυνο της λειτουργίας του Χ. Κ. Περτουλίου κ. Χρήστο Κωτούλα και τον Υπεύθυνο του “PERTOYLI -EXTREME-SPORTS (Επιχείρηση Εναλλακτικού Τουρισμού) κ. Γεώργιο Πολυγένη.

Η κατάσταση στο Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου σαν πρώτη εικόνα όλοι διαπίστωσαν ότι σαφώς βελτιωμένη από κάθε άλλη φορά, τόσο στον χώρο του Χ.Κ. όσο και στο SALE, και ήταν αποτέλεσμα όλων των προσπαθειών που έκανε ο Δήμος Πύλης, όπου στις προηγούμενες ημέρες επισκέφθηκαν την παραπάνω περιοχή αρκετοί τουρίστες από όλα τις περιοχές της Ελλάδος, απολαμβάνοντας τα εξαίσια τοπία της περιοχής αλλά και τον καφέ τους. Το μόνο που έλλειπε ήταν η πτώση του χιονιού που θα συμπλήρωνε όλη την ομορφιά του Χιονοδρομικού Κέντρου, αλλά η ελπίδα είναι να χιονίσει στο επόμενο χρονικό διάστημα μια και ο χειμώνας καλά κρατεί ακόμα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης