Παρασκευή 23.02.2024 | Εορτάζουν: Πολύκαρπος, Πολυκάρπης, Πολυκαρπία, Πολυκάρπη, Πολυκαρπίτσα, Πολυκαρπούλα,Πολυχρόνης, Πολυχρόνιος, Χρόνης, Πολυχρονία, Πολυχρονούλα

Σε εσωκομματικές εκλογές το «Κίνημα Αλλαγής»

ΤΟΠΙΚΑ15.06.2018 | 7:01 μμ

Γράφει ο/η Θανάσης Τσαγγαράς

Σε εσωκομματική προεκλογική τροχιά θα κινηθεί το επόμενο δεκαήμερο το «Κίνημα Αλλαγής» σε Τρίκαλα, Θεσσαλία και ευρύτερα στο σύνολο της χώρας.

Μετά την συγκρότηση των κατά τόπους Νομαρχιακών Επιτροπών το Κίνημα προχωρά στην σύσταση των τοπικών οργανώσεων σ’ όλους τους Δήμους με στόχο να ολοκληρωθεί η διαδικασία την Κυριακή 24 Ιουνίου.

Με αφορμή την διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών η Νομαρχιακή Επιτροπή Τρικάλων του «Κινήματος Αλλαγής» προσκαλεί τα μέλη που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για τις 7μελής γραμματείες των τεσσάρων τοπικών οργανώσεων που συγκροτούνται στους αντίστοιχους Δήμους του νομού μας (Τρικκαίων, Καλαμπάκας, Φαρκαδόνας και Πύλης).

Εφορευτική επιτροπή για τους τέσσερις Δήμους είναι Ν.Ε. σύμφωνα με την απόφαση της Κ.Ε. του «Κινήματος Αλλαγής», η οποία θα ορίσει τριμελείς εφορευτικές επιτροπές σε κάθε Δήμο για την διεξαγωγή της ψηφοφορίας.

Οι υποψηφιότητες μπορεί να κατατεθούν μέχρι την Τετάρτη 20 Ιουνίου. Ο υποψήφιος μπορεί να αποστείλει είτε email στην Νομαρχιακή Επιτροπή kinal3kala@gmail.com (Ονοματεπώνυμο, επάγγελμα, τηλέφωνο και τοπική οργάνωση που θέτει υποψηφιότητα) είτε γραπτό κείμενο σε μέλος της Ν.Ε. Όσοι δεν είναι μέλη μπορούν να εγγραφούν μέχρι τις 20 Ιουνίου.

Η εκλογή των Συντονιστικών Επιτροπών, όπου είναι απαραίτητο, θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουνίου από 8 το πρωί έως 8 το απόγευμα σε τόπο που θα ανακοινωθεί μετά την λήξη της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης