Δευτέρα 15.04.2024 | Εορτάζουν: Λεωνίδας, Λεωνίδης, Λεώ, Λεωνιδία, Κρήσκης

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Σε ευάλωτα νοικοκυριά

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ30.11.2022 | 6:34 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Περίπου 15 χιλιάδες ευρώ από το 50% των εσόδων της ελεγχόμενης στάθμευσης θα διατεθεί για ευάλωτα τρικαλινά νοικοκυριά και τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, όπως δήλωσε στη Λέσχη 97,6 ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου:

«Τα νούμερα είναι εντυπωσιακά, 150 νοικοκυριά για τους μήνες Οκτώβρη και Νοέμβρη θα δούνε πληρωμένους τους λογαριασμούς ρεύματος τους μέσα από τα χρήματα αυτά. Στην ουσία βάζουμε περίπου 100 ευρώ ανά δικαιούχο. Η διαδικασία είναι πολύ ξεκάθαρη, γίνεται με κλήρωση, και αυτοί που κληρώνονται βγαίνουν, κι έπειτα συνεχίζεται με τους υπόλοιπους, και ξανά από την αρχή. Θεωρώ πως είναι σημαντικό το νούμερο, θα μοιραστούν 15 χιλιάδες ευρώ με τον τρόπο αυτό. Είναι βέβαια αναλογικό και με τα έσοδα της ελεγχόμενης, που ξεκίνησε διστακτικά τον πρώτο μήνα αλλά το Νοέμβριο είναι πολύ καλύτερα.

Το υπόλοιπο 50% των εσόδων της ελεγχόμενης θα πηγαίνουν στην Αστική Ανάπτυξη, που είναι υπεύθυνη να συντηρεί τον Αη Γιώργη, τις παιδικές χαρές, τρέχει τον ζωολογικό κήπο, κάνει δηλαδή τα χρήματα αυτά να επιστρέψουν προς όφελος των πολιτών.»

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης