Δευτέρα 28.11.2022 | Εορτάζουν: Ειρήναρχος

Επικεφαλής του προγράμματος είναι η πόλη της Βαρκελώνης ενώ οι υπόλοιποι εταίροι εκτός του Δήμου Τρικκαίων είναι οι εξής: Γλασκώβη (Σκωτία), Κοπεγχάγη (Δανία), Λυών (Γαλλία), Τορίνο και Νάπολη (Ιταλία), Κρακοβία (Πολωνία) και Τιμισοάρα (Ρουμανία).

Σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα για τη μείωση της φτώχειας ο Δ. Τρικκαίων

ΤΟΠΙΚΑ04.08.2018 | 2:13 μμ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Γράφει ο/η

Αποστόλης Ζώης

Γράφει ο/η Αποστόλης Ζώης

Με απόφαση  του Δήμου Τρικκαίων αποφασίστηκε η συμμετοχή του Δήμου Τρικκαίων στο Δίκτυο URB INCLUSION στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος URBACT III που θα υλοποιήσει το ευρωπαϊκό έργο με τίτλο: «Σχεδιάζοντας νέες λύσεις εφαρμογής για τη μείωση της φτώχειας στις υποβαθμισμένες αστικές περιοχές».

Η πόλη της Βαρκελώνης

Επικεφαλής του προγράμματος είναι η πόλη της Βαρκελώνης ενώ οι υπόλοιποι εταίροι εκτός του Δήμου Τρικκαίων είναι οι εξής: Γλασκώβη (Σκωτία), Κοπεγχάγη (Δανία), Λυών (Γαλλία), Τορίνο και Νάπολη (Ιταλία), Κρακοβία (Πολωνία) και Τιμισοάρα (Ρουμανία). Ως περιοχή παρέμβασης θεωρείται όλος ο Δήμος Τρικκαίων δεδομένου των δυσμενών οικονομικών συγκυριών που πλήττουν τη χώρα μας και την ευρύτερη περιοχή μας. Προκειμένου για την εύρυθμη λειτουργία της υλοποίησης του εν λόγω έργου κι εξαιτίας των ειδικών απαιτήσεων εφαρμογής και παρακολούθησης του προγράμματος, επισημαίνεται στην τεχνική περιγραφή του έργου, κρίνεται απαραίτητη η ανάθεση παροχής υπηρεσιών εκπόνησης Επιχειρησιακού Σχεδίου Υλοποίησης και δράσεων διάχυσης των αποτελεσμάτων του παραπάνω ευρωπαϊκού προγράμματος, προκειμένου για την υλοποίηση των απαραίτητων πακέτων εργασιών. Η προϋπολογισθείσα δαπάνη της παρούσας Υπηρεσίας ανέρχεται συνολικά για όλα τα έτη στο ποσό των 13.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24% και θα βαρύνει τον Κ.Α. 15-6117.0003 του προϋπολογισμού του Δήμου Τρικκαίων οικονομικών ετών 2018-2019.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης