Κυριακή 19.05.2024 | Εορτάζουν: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα, Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσιος, Θεογνωσία, Θεόκτιστος, Μένανδρος,Βηθεσδά

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Σε εξέλιξη οι εργασίες καθαρισμού των δασικών δρόμων στο Δ. Μουζακίου

ΤΟΠΙΚΑ30.04.2024 | 5:17 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες καθαρισμού των δασικών δρόμων στο Δήμο Μουζακίου. Σε συνεργασία με το Δασαρχείο Μουζακίου, ο Δήμος Μουζακίου πραγματοποιεί καθαρισμούς των δασικών δρόμων και των δασικών εκτάσεων ενόψει του καλοκαιριού και της αντιπυρικής περιόδου.

Αυτοψία σε περιοχές καθαρισμού έκαναν το πρωί της Μ. Δευτέρας, ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Κώστας Σκρέτας και η κ. Ιωάννα Αναστασιάδου Δασολόγος.

«Μπορεί η κατάσταση να είναι ακόμη δύσκολη λόγω του Daniel, όμως σε συνεργασία με το Δασαρχείο Μουζακίου προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό ώστε να καθαριστούν οι δρόμοι ενόψει του καλοκαιριού. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι να προετοιμαστούμε για την αντιπυρική περίοδο, για την πρόληψη και αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση δασικών πυρκαγιών. Έχουμε διαθέσει όλα τα μέσα που κρίνονται αναγκαία για να λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα, ώστε οι δημότες του Δήμου Μουζακίου να αισθάνονται ασφαλείς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης