Σάββατο 20.08.2022 | Εορτάζουν: Ηλιόδωρος, Ηλιοδώρα, Ελεοδώρα, Έλντα, Θεοχάρης, Θεοχαρούλα, Χαρούλα, Σαμουήλ, Σαμουήλος, Σαμουήλης, Σαμουέλος, Σαμουηλία, Σαμουήλα, Σαμουέλα,Ορέστης, Ορεστιάς, Ορεστία, Ορεστιάδα

Σε εξέλιξη τα οδικά έργα στο νομό Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ04.06.2019 | 6:05 μμ

Γράφει ο/η Θανάσης Τσαγγαράς

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, τα οδικά έργα σ’ ένα μεγάλο φάσμα του νομού Τρικάλων, τόσο στον ορεινό, όσο και στον πεδινό όγκο. Έργα που στοχεύουν στην συντήρηση και αποκατάσταση των ζημιών του οδικού δικτύου, καθώς επίσης και στην οδική ασφάλεια όλων εκείνων που διέρχονται των σημείων.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της αποκατάστασης του υφισταμένου οδοστρώματος σε διάφορα σημεία του νομού, η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων – Διεύθυνση Τεχνικών Έργων προχώρησε σε απόξεση του παλαιού ασφαλτικού και την κατασκευή νέου ασφαλτοτάπητα από το φανάρι της συμβολής της Εθνικής οδού Τρικάλων – Ιωαννίνων, με την οδό Τρικάλων – Ράξας έως τη διασταύρωση της οδού Τρικάλων – Ράξας με την οδό προς Περδικοράχη και Χαϊδεμένη (κεντρικός δρόμος συνοικίας Λεπτοκαρυάς).

Ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη  Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, συνεχίζουν να σχεδιάζουν και να υλοποιούν έργα χρήσιμα και ουσίας για τους ανθρώπους της Θεσσαλίας.

Εντωμεταξύ η Περιφέρεια Θεσσαλίας προχωρά στην βελτίωση των προσβάσεων και αποκαταστάσεις βατότητας σημεία του οδικού δικτυού της Π.Ε. Τρικάλων.

Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την έγκριση διάθεσης των πιστώσεων συνολικού προϋπολογισμού 260.000 ευρώ. Πρόκειται για τα τμήματα Διάβα – λιβάδια Περτουλίου, Πύλη – Μεσοχώρα, Θεόπετρα – Αύρα – Κονίσκος με διακλαδώσεις προς Λογγά και Μαυρέλι – Κρηνίτσα – Αγριελιά – Πλάτανο και Ελληνόκαστρο, καθώς και στο οδικό δίκτυο Ασπροποτάμου.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη και τους περιφερειακούς συμβούλους, υλοποιούμε χρήσιμα έργα για τους πολίτες της Θεσσαλίας. Με το έργο αυτό βελτιώνουμε την ασφάλεια τμημάτων του οδικού δικτύου και διευκολύνουμε την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνεχίζει απρόσκοπτα το έργο της με σχέδιο, προγραμματισμό και καθημερινή δουλειά»

Με το έργο αυτό προβλέπονται εργασίες αποκατάστασης, βελτίωσης και ασφαλτόστρωσης τμημάτων του οδικού δικτύου. Θα εκτελεστούν εργασίες χωματουργικών, τεχνικών,  οδοστρωσίας, ασφαλτικών και σήμανσης

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης