Δευτέρα 15.04.2024 | Εορτάζουν: Λεωνίδας, Λεωνίδης, Λεώ, Λεωνιδία, Κρήσκης

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

«Σε έξι μέρες δεν θα πανηγυρίζουν τα καρτέλ και τα συμφέροντα»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ15.05.2023 | 5:24 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Έκκληση στους 450.000 νέους και νέες που ψηφίζουν για πρώτη φορά να πάνε στην κάλπη και «να διαψεύσουν τις δημοσκοπήσεις» απηύθυνε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε συγκεντρωμένους πολίτες στην Ηγουμενίτσα. Ο Αλ. Τσίπρας έκανε λόγο για «πραγματική παράσταση νίκης» με τη συμμετοχή του κόσμου, ενώ διαμήνυσε πως «σε έξι μέρες δεν θα πανηγυρίζουν τα καρτέλ και τα συμφέροντα» αλλά «ο απλός λαός» για τη «νίκη της δημοκρατίας» και την «επιστροφή της δικαιοσύνης».

«Δεν υπάρχει κανείς που δεν επιθυμεί μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή του», είπε, τονίζοντας πως «δεν είναι πια σύνθημα η αλλαγή αλλά προσδοκία, ελπίδα, συναίσθημα αγαλλίαση για τη μεγάλη πλειοψηφία του λαού». «Γιατί ο κόσμος λέει ”ως εδώ” με την αισχροκέρδεια, με την οικογενειοκρατία, με τις ανισότητες, την αδιαφορία, την αλαζονεία της εξουσίας, με την αδικία”, συμπλήρωσε, ενώ μιλώντας ειδικά για την περιοχή, υπογράμμισε πως εδώ και τέσσερα χρόνια έχει βιώσει «από πρώτο χέρι την εγκατάλειψη και την απαξίωση».

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας που το «ξεπούλησαν χωρίς ουσιαστικό αντάλλαγμα» και στη μη παραχώρηση της χερσαίας ζώνης στους πολίτες, αλλά και σε έργα και παρεμβάσεις που είχε ξεκινήσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και ”πάγωσε” η σημερινή κυβέρνηση, όπως η ίδρυση του ΑΕΙ Μετάφρασης και Διερμηνείας, αφήνοντας την πόλη χωρίς τη «φρεσκάδα των νέων ανθρώπων».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης