Σάββατο 18.05.2024 | Εορτάζουν: Ιούλιος, Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Γαλάτεια, Γαλατία, Φαεινός, Φαεινή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Σε Φαρκαδόνα και Τρίκαλα ο Νίκος Παπανδρέου

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ10.05.2024 | 9:07 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το Νομό Τρικάλων θα επισκεφτεί την Παρασκευή ο ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Νίκος Παπανδρέου. Στις 5 το απόγευμα θα βρεθεί στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας, όπου θα συνομιλήσει με τον Δήμαρχο Σπύρο Αγναντή, τους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων, αλλά και με τα μέλη της «Κίνησης για την Ανασυγκρότηση το Δ. Φαρκαδόνας». Λίγο αργότερα στις 7 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί εκδήλωση με ομιλία του στο μουσείο Τσιτσάνη στα Τρίκαλα.

Να σημειωθεί πως ο προγραμματισμός επισκέψεων στελεχών και υποψηφίων ευρωβουλευτών του τοπικού ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με την ερχόμενη Κυριακή κλιμάκιο να επισκέπτεται τον Δ. Φαρκαδόνας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης